2789
عنوان

نامزد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم تمومش کن

خواهش میکنم منطقی تصمیم بگیر

حتا با وجود رابطه ای که داشتین تموم کن

فردا عروسی کردین ختا سرکار هم نمیزارع بری

تا سر کوچه هم نمیتونی بری دیگه

بچه دار هم شدی که بدتر

الان تمومش کنی خیلی بهتر اینه که چند سال دیگه با بچه برگردی

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

ردش کن بره

من تجربه شو داشتم

پیر میشی دختر.تو هر مرحله ای هستین

رد کن بره

مستهلکت میکنه

منم رد کردم بعد از چند ماه محرمیت

سخت بود ولی بهتر از یک عمر زندگی با یک بیمار متوهم بود

معمولنم کسایی اینجوری اند که خودشونهفت خطن

فکر میکردم مشکل از منهیه جوری وانمود میکرد که فقط تو مشکل داریتو داری دست پیش میگیری اگه سنگ ام بود ...

یوتیوب سرچ کن پارانویید هلاکویی

صحبتای دکتر رو راجع بع پارانوییدا گوش بدع

مبادا ازدواجکنی باهاش بچه بیاری

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

چقد ترسای عجیبی دارین یعنی چون میترسی مردم فکر کنن با نامزدت خوابیدی میخوای زنش بشی؟

🤦من اگه از طرف چهار تا بچه هم داشتم میرفتم

مردم از چه چیزایی میترسن

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
باکره ام ولی میترسم یهو بخواد همه جا را پر کنه ک من با این خانم رابطه داشتم

عزیزم پر کنه بزار هر چی میخواد بگه

فقط خودتو نجات بده

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

عزیزم ایشون خودشیفته هست ، راجعبه خود شیفته ها بخون

اونا اینجوری کنترلت میکنن ، عزت نفست پایین میارن خوردت میکنن ، کاری میکنن که دنیا رو فقط از نگاه اونا میبینی ، تا جایی که خودت نمیتونی حتی تنهایی لباستم انتخاب کنی ، از سلام کردن به همسایتون هم میترسی و.....

بهت بگم که تقریبا هیچ وقت نمیتونی عوضشون کنی کمتر از ۴ سال بسیار روحتون بیمار میکنه

و در عین اینا گاهی چنان محبتت میکنه ک هیچ جا شبیه اش ندیدی و همین وابسته میکنه و گیجت میکنه که نمیتونی جدا بشی لزش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ردش کن بره من تجربه شو داشتمپیر میشی دختر.تو هر مرحله ای هستین رد کن بره مستهلکت میکنه منم رد کردم ب ...

خیلی سخته خیلی بده خیلی افتضاحه

من چند روز پیش یادم رفته بود نت گوشیمو خاموش کنم گفت چرا نتت روشنه الکی بهش گفتم من دارم اسم دارو سرچ میکنم چون واقعا سر گوشی نبودم نتتم خاموش نکرده بودم گفتم اگ بگم یادم رفته باور نمیکنه

اومد گوشیمو گرفت چک کرد ک ببینه من دارو سرچ کردم یا نه😑

عزیزم ایشون خودشیفته هست ، راجعبه خود شیفته ها بخون اونا اینجوری کنترلت میکنن ، عزت نفست پایین میار ...

واقعا مریضه

رفتار های بیمار گونه داره

شبا میاد دم خونه وایمیسه ببینه من میرم خونه یا نه

با همکار ک فقط باید لال باشم و حرف نزنم حتی به همکارام گفتم وقتی دارم تلفنی حرف میزنم حرف نزنین بخواد بهم گیر بده

پسر نباید تو محیط کارم باشه فقط مرد اونم سن بالا اگه پسر باشه نمیزاره برم سرکار

خیلی سخته خیلی بده خیلی افتضاحه من چند روز پیش یادم رفته بود نت گوشیمو خاموش کنم گفت چرا نتت روشنه ا ...

خواهر گلم

رد کن بره

یه مدت سخت میگذره بعدش بخدا عادی میشه برات و راه رو به سمت ادمای جدید باز میکنی

گوش کن به حرفم کاملا میفهمم چی میگی

به خودت میای میبینی کل زندگیت شده شک و همش داری اونو قانع میکنی که چیزی نبوده

امروز رد کنی بهتر از فرداست

فارغ از هر رابطه ای که باهاش داشتی

راه حلت فقط کات کردنه

همچنانکه منم همینکارو کردم و روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که باهاش نموندم

اینجور افراد بیمارن و نمیخوان بیماریشونو قبول کنن

واقعا مریضهرفتار های بیمار گونه دارهشبا میاد دم خونه وایمیسه ببینه من میرم خونه یا نهبا همکار ک فقط ...

من از نزدیک این افراد رو دیدم ، اگه به مدت طولانی به رفتارشون دقت کنید با افراد نزدیک خانوادشون زیاد قهر میکنند و زندگی براشون جهنم میکنند

ولی برای افرادی که تازه باهاش آشنا میشن ، شوخ طبع مهربون ، و..... هستن .

برای خودت هم یک ماهه اول آشنایی خیلی جذاب و دوست داشتنی بود ولی کم کم یه کنترلگری میشع که گرچه تقصیری نداری، مجبور میشی عذر خواهی کنی ....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر