2777
2789

عصبابم خیلی خورده خیلی .... من دوتا زن داداش دارم

مثلان بچه ی زن داداش اولم اسمش تانیاس روز تولد زن داداش،دوم،آمده با پا میزنه روی بخیه ام نمیدونم میزنه ب شکمم چرا تو ب موهای من حسودی میکنی چون موهای من کوتاه کردم بعد موهاشو بلند بود و فروخت

عصبابم خورد چپ راست میره میزنه دوبار زد بار سوم گفتم دفعه بعد بزنی میزنمت

خلاصه دیگ نزد یا مثلان روز شهادت حضرت فاطمه زهرا ک ما مسجد بودیم اونم بود خلاصه،رفته جلوی بقیه میگه ها من گوش بند خریدم نری بخری حسودی کنی فلان

یکی از فامیل هام داشت نگاه میکرد خجالت کشیدم ک ابحیم گفت نگاه محدثه بچه نیس ک بخواد بخره فلان تو،بچه یی رقت پیش ننه اش

روی عصبابمع چکارکنم مثلان وسایل تحریرمو میگیره نمیدونم خیلی کارها میکنه ک این پسر داداشم نمیکنه اصلان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی جوابشو ندی ی مدت درست میشه

عزیزم درست نشده من فکرکردم ک ی بار بزنه باردوم نمیزنه دیدم بله میزنه اون شب داشتم از شکم دردی و بخیه دردی میمیردم....ک این حرفو زدم

بچه تو این سن تربیت نشه کی میخواد بشه چرا پدر مادرش عین خیالشون نیست .

شما که نمیتونی چیزی بگی

بچه یچیزی گفت جوابشو بده رو نشونش نده انقدر هیچی نگفتی سوارت میشه دو بار جوابشو بدی میترسه