2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

203 بازدید | 17 پست

من تنبلی دارم ولی اخرین سونو واژینال گفت تخمدانات نرمالن و مشکلی نیست همه خوبه،دکتر گلوکوفاژ روزی سه تا،لتروزول شب سه تا هفت شبی یه دونه دوفاستون شب ده تا بیست شبی ی دونه نوشته ،دوماه مصرف کردم باردار نشدم الان ماه سومه ،کسی بوده مثل من باشه و دیر باردار شده باشه؟اصلا با این داروها جواب گرفته کسی،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تنبلی تخمدان دارم اخه چهار ماهم قبلش فقط گلوکوفاژ مصرف میکردم باردار نشدم

فقط ورزش

عاليه براي كسايي ك تنبلي دارن

همسرت ازمايش داده؟

اخه گلم دوماه اصلا نگران كننده نيست

فقط ورزش عاليه براي كسايي ك تنبلي دارن همسرت ازمايش داده؟ اخه گلم دوماه اصلا نگران كننده نيست

بله ازنایش داده چن روزه دیگه جوابش میاد،همسرم قبلا عمل واریکوسل انجام داده،ممکن واریکوسل دوباره برگرده؟

بله ازنایش داده چن روزه دیگه جوابش میاد،همسرم قبلا عمل واریکوسل انجام داده،ممکن واریکوسل دوباره برگر ...

گلم قبل واريكوسل وضعيتش چطور بود؟؟

حتما بيضشو هرشب با روغن زيتون ماساژ بده تا واريكوسل برنگرده

بهش سياهدونه با عسل بده

گلم قبل واريكوسل وضعيتش چطور بود؟؟ حتما بيضشو هرشب با روغن زيتون ماساژ بده تا واريكوسل برنگرده بهش ...

مرسی از راهنماییتون حالا منتظرم جواب ازمایشش بیاد ببینم چی میشه

مرسی از راهنماییتون حالا منتظرم جواب ازمایشش بیاد ببینم چی میشه

توكل برخدا ايشالا بزودي دامنت سبز شه

فقط استرس نداشته باش هرچقد ريلكستر باشي زودتر جواب ميگيري

برات دعا ميكنم توام براي ما منتظرا دعا كم 🙏🏿🙏🏿❤️❤️😘😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1738920/از-سرچ-سایت-استفاده-کنید-راحتتر-به-جواب-سوالا

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))