2777
2789
بعضی مواقع خواب تو روز بارونی یا برفی یه جور لذته شما اینجوری حال میکنی احتمالا درون گرایی

قبلا اینجوری نبودم .ولی الان نتونستم انگار تحمل کنم نورو .اومدم تو اتاق تاریک میخوام بخوابم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگیر بخواب حالشو ببر والا من یه روز تعطیل تو خونم نزاشتن بخوابم از هشت و خورده ای بیدارم کردن🥲

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اخه خودم تنها؟

اگه بچه داشتی الان درگیر ابریزش بینی و تب و سرفه های مداومش بودی😁

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
🤣🤣🤣🤣من از صبح ناراحتم که چرا بچه نذارم و تنهام🤦🏼♀️

بییییخییییاللللللل

یکم بخواب بعد پاشو برو بیرون

منم میخام برم ارایشگاه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند