2777
2789

اول علت داخلیشو پیدا کن . برا خودمم یمدته از شدت استرس و اعصاب افتضاحه

ببین از کبده یا خون ؟

اگه از خون باشه ، دمنوش عناب بخور پاکسازی میکنه . زیاااد ، روزی چند لیوان و تا خوب شدن ادامه بدی . حجامت کن .

موثرترین ماسکی که استفاده کردم ، ماسک سدر و یکم عسل طبیعیه. عسلو امتحان کن باهاش جوش نزنی ، چون طبعش گرمه . اگه جوش میزدی ، سدر رو با آب قاطی کن . سدر لایه برداری میکنه.

منم دعا کن به کسی که میخوام برسم لطفا..... زوووووود....

ی ماسک دیگه هم هست اول روی چونت امتحان کن جوش نزنی چون گرمه ولییییی برای جای جوش خوبه و صاف میکنه . ماسک زنجبیل با آب یا یکم عسل.

اگرررر صابون اکتیوکس گیرت اومد بگیر ، جاش سفیده ، ی شکل آبی روشه . زمانی که اینو میزدم ، بهترین بود صورتم.

بخور بابونه هم عالیه . آلوئه ورا و خیار برای لک .... ولی همشونو باید مداومت کنی تا نتیجه بگیری

اینا بهترینهااان

الان که انار هست ، انار شیرین زیاااد بخور.کاهو . چیرایی که خونو پاکسازی میکنه

راستی کرم های مراقبتی و ژل های شستشو رو هم بریز دور ،فقط کَلک پولن.دریغ از بهتر شدن.حتما پیامشش بده

دقیقا اینا فقط صنعت و بازار میلیاردی پشتشون هست هیچ خاصیتی ندارن الکی پول ریختن به چاهه، اما لیزر من دیدم پوست دوستام را درست و صاف کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر اصلا به اینها زنگ نزنی همشون کلاه بردارن و کرماشون اشغاله، تا میبینن یکی مشکل داره زرتی میان ...

نه اصلا تبلیغات نیست خودم دارم استفاده میکنم،بچم داره استفاده میکنه،یه صابونه میتونه بگگیره امتحان کنه،پولی تو جیب من نمیره که

اول علت داخلیشو پیدا کن . برا خودمم یمدته از شدت استرس و اعصاب افتضاحه ببین از کبده یا خون ؟ اگه از ...

مرررسیی عشقمممممم انشاالله عروسیت با عشقتتت♥️

یجوری میرم انگار از اول نبودم

برای جوش محلول کلیندامایسن 2 درصد و صابون تی سی سی از برند سیوند زدم عالی بودن و جوشام رفتن، البته منشا جوش را باید بررسی کنی اگر هورمونی باشه نمیره با هیچی مگر بهت قرص بده متخصص، به من روزی گفت قرص اسپیرونولاکتون با دوز 50 بخورم با نهار، جوشهام هورمونی بودن همه رفتن صورتم آینه شد

یکم ادب داشته باش.آششغالم خودتی بیشعور.

گمشو بابا اشغال هیکلته گدازاده کلاه بردار که اینجا زر مفت نزنی از آب گل الود دنبال ماهی باشی، شماها رو همه شناختن، زنیکه نکبت بی ریخت

من نمیخوام تبلیغ کنم چون خودم پوستم جوش میزد میفهمم چقدر اعتماد به نفسش اومده پایین.من کرمان میشینم اون شماره مال داروساز شمالیه .ولی خدایی جون بچم. خدا خیرش بده من راضی بودم از صابون

جواب ابلهان خاموشیست.معلومه کی گدازاده است😑

انقدر گه خوردی که گه تو را خورد عزیزم زر نزنی بهتره خودت حمال تبلیغات چی، گدازاده هستی که اینجا شماره میدی پول تیغ بزنی با جنسهای اشغالت مشخصه خودتی که از رنج بقیه میای کرم های اشغالیت را اینجا تبلیغ میکنی 🤣🤣🤣

برای جوش محلول کلیندامایسن 2 درصد و صابون تی سی سی از برند سیوند زدم عالی بودن و جوشام رفتن، البته م ...

احتمالا هورمونی باشن،تنبلی تخمدان دارم،پوستم بخاطر اونه بده اینا جواب میدن؟

بله میتونه هورمونی باشه ولی برای که مطمئن شی قرص درست بخوری حتما برو دکتر ببخشید زیر پیجت دعوا کردم حقش بود میان شماره میدن کرمهای پاکستانی میندازن به مردم بدبخت و پوستشون را به فاجعه تبدیل میکنن

من اسپیرونولاکتون خوردم در 2 هفته تمام جوشهام رفت البته 3 ماه باید خورده بشه، دوز 50 روزانه بعد نهار، محلول کلیندامایسن 2 درصدم زدم هر 12 ساعت و ابرسان

بله میتونه هورمونی باشه ولی برای که مطمئن شی قرص درست بخوری حتما برو دکتر ببخشید زیر پیجت دعوا کردم ...

نه عزیزم خواهش میکنم خوب کردی

مرسی لطف کردی عزیز♥️♥️

مطمئن هستم دکتر رفتم یعنی اینارو استفاده منم نتیجه میده روی پوستم؟