jomane مدیر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 17969 عنوان دهنم بو قلیون میده | مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 79 پست اصلا نکشیدم نمدونم چرا بو قلیون میده اهه حالم بهم خورد چیکار کنم 💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107 امروز | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 4418 احتیاج نیست بیان تو صورتت از پشت سر کاملا بو حس میشه، اصلا اکثر دستگیری ولو رفتنا تو زمستونه به خاطر ... نه خب من اهلش نیستم ولی خب اطلاعات مفیدی بود 😂😂 معمار و طراح داخلی ، مدرس.
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 4418 نمیکشم ولی بو رو به شدت حس میکنم همسرم به محض اینکه مشروب یا انرژی زا بخوره میفهمم همسرت؟ یا غریبه را هم متوجه میشی؟ معمار و طراح داخلی ، مدرس.
گلپری56 عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 5568 نه خب من اهلش نیستم ولی خب اطلاعات مفیدی بود 😂😂 اها خدا رو شکر که سما اهلس نیستی، احیانا اگر چیزی هم خدای نکرده پیدا بشه مال رفیقته😂 چقدر زود دیر شد، حیف💔
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26817 همسرت؟ یا غریبه را هم متوجه میشی؟ به غریبه ها دقت نکردم ولی حس بویاییم خوبه بوی سیگار رو سریع میفهمم همسایمون میاد تو تراس میکشه بوش رو تو خونه من حس میکنم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 4418 اها خدا رو شکر که سما اهلس نیستی، احیانا اگر چیزی هم خدای نکرده پیدا بشه مال رفیقته😂 اخ اگه بگم سر این چیزایی که از رفیقام خونمون پیداشده چقدر بحث داشتیم تو خونه 😂😂😂🤦♂️ معمار و طراح داخلی ، مدرس.
گلپری56 عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 5568 اخ اگه بگم سر این چیزایی که از رفیقام خونمون پیداشده چقدر بحث داشتیم تو خونه 😂😂😂🤦♂️ اره نگیم خودم میدونم، جالبش اینه که وسایل شمام تو اتاق رفیقت پیدا میشه🤣🤣 چقدر زود دیر شد، حیف💔
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 4418 به غریبه ها دقت نکردم ولی حس بویاییم خوبه بوی سیگار رو سریع میفهمم همسایمون میاد تو تراس میکشه بوش ر ... اخه بوی انرژی زا ادم ببشتر از یه وجب فاصله داشده باشه از طرف که متوجه نمیشه معمار و طراح داخلی ، مدرس.
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 4418 اره نگیم خودم میدونم، جالبش اینه که وسایل شمام تو اتاق رفیقت پیدا میشه🤣🤣 همین چند وقت پیش خواهرم شلوار منو از اتاقم اورده همین که رسید پایین پله ها یه پاکت سیگار از جیبم پخش زمین شد جلوی پای پدرماخه کسی که سیگار میکشه فندک نمیخواد؟؟ کبریت نمیخواد؟؟؟ولی اگه شما باور کردین که مال رفیقمه اونام باور کردند معمار و طراح داخلی ، مدرس.
گلپری56 عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 5568 همین چند وقت پیش خواهرم شلوار منو از اتاقم اورده همین که رسید پایین پله ها یه پاکت سیگار از جیبم پخش ... خوب من به سختی باور میکنم، خوب سیگار او ن وجدانا توجیب شما چکار میکنه چقدر زود دیر شد، حیف💔
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 4418 اره نگیم خودم میدونم، جالبش اینه که وسایل شمام تو اتاق رفیقت پیدا میشه🤣🤣 من از سیگار بدم نمیاد ولی از سیگاری ها خوشم نمیاد واسه همین نمیکشم معمار و طراح داخلی ، مدرس.
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26817 اخه بوی انرژی زا ادم ببشتر از یه وجب فاصله داشده باشه از طرف که متوجه نمیشه بوش تابلوعه البته از نزدیک، حالا من فرق بین بوی انرژی زا و مشروبم میفهمم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
ملیساخانم عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 19 بچها سیگار کشیدن برا یه مرد ۴۳ ساله خیلی بده😞؟من بابام سیگار میکشه و همیشه از این بابت خجالت زده ام
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 4418 خوب من به سختی باور میکنم، خوب سیگار او ن وجدانا توجیب شما چکار میکنه ماجرا داره ولی ازش برداشتم بهش گفتم نکشدرکل واسه منم بد نشد 🤣بعد فهمیدم مادرم به پدرم گفته اینقدر گیر بهش نده ...به جز گیر های تو چی تو زندگیش اینقدر تحت فشارش گذاشته که به چنین چیزی رو بیاره 🤣🤣🤣🤣🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ معمار و طراح داخلی ، مدرس.
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 4418 بوش تابلوعه البته از نزدیک، حالا من فرق بین بوی انرژی زا و مشروبم میفهمم امید وارم بخاطرش با همسرتون بحث نکنید که باید بگم بیچاره همسرتون😂😂😂 معمار و طراح داخلی ، مدرس.