2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه دوساله

86 بازدید | 14 پست

سلام پسر من دوسالشه کلی کلمه بلده ولی اصلا دوکلمه ای نمیگه یعنی انقدر لجبازه چندبار شنیدم از زبونش که مجبور بوده تو بعضی شرایط دوکلمه ای هم گفته ولی وقتی ازش میخوام که تکرار کنه یا جواب سوالمو بده اصلاااا جواب نمیده بااینکه خیلی باهاش راه میام اذیتش نمیکنم و سخت نمیگیرم ولی خیلی لج میکنه تو حرف زدن .شما تجربه ای دارید؟میشه کمکم کنید ؟دارویی برای تقویت گفتار سراغ دارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتمآ ی جا اشتباهی کردی ک لج کرده یا شاید کسی مسخرش کرده

نه اصلا تا جایی که بشه باهاش بازی میکنیم .کارگاه مادروکودکمیبرم ،شعرمیخونم براش .اصلا دوست نداره وایسا چشمتوچشم شه باهاش که چیزی رو بگه خونه مامانم اینا خیلی بیشتر کلمه میگه تا خونه خودمون

به جز تخم کفتر و انار چیز دیگه ای میشناسید که گفتار رو روان کنه؟

ن ولا عزیزدلم

منم پسر خواهرم دیر زبون باز کرد چون ساکن روستا هستیم خودمون تخم کفتر تخم بلدرچین داریم راه ب راه خودم بدون اطلاع کسی میشکوندم تو دهنش

میبردمش تو حیاط مرغا ب بهونه سرگرم کردن بچه بهش ی دونه تخم کفتر تازه میشکوندم دهنش اونم طفل معصوم بچه قورتش میداد

خاله بدجنسی هستم😈😅😅

البته الان ۱۴سالشه زبون داره اندازه طایفه م

حاضر جوابی ک میکنه بهش میگم خودم کردم ک لعنت بر خودم باد 😅😅

خامشو میخورد؟

تخم کفتر خیلی کوچیکه بهش میگفتم سرتو بالا نگه دار دهنتو باز کن تخم رو تو همون حالت مینداختم توی ذهن بچه تخم هم لیز میخورد میرفت پایین

بچه متوجه نمیشد چی شده😅

تا ب خودش میاومد اون تخم رفته بود پایین😈😈😅