2777
2789
عنوان

مهمونی خونه عمه شوهرم

332 بازدید | 18 پست

برای اولین بار اومدیم خونه عمه شوهرم شهر دیگه همسرم من مجبور کردم اصلا از مهمون رفتن خوشش نمیاد معذبه خودمون زنگ زدیم اطلاع دادیم میایم ولی وقتی اومدیم یجورایی لعنت فرستادم برخورد صاحبخونه جوری بود که انگار همین دیروز مارو دیده شوهرم که برادرزادش و اولین بار میاد خونه جدیدش خشک برخورد کرد شام هم قیمه ساده دوس دارم بخدا ولی خوب شنیده بودم هرکی میره خونش سنگ تموم میذاره به ما که رسید اینطوری خداروشکر که همون شوهرم اهل مهمونی رفتن نیس شاید گرونی فشار آورده واقعا نمیدونم فقط خدا کنه زود صبح بشه بریم

گرونی همه رو خسیس کرده

من دیگه خیلی وقته مهمون دعوت نمیکنم

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به گرونی نداره بعضیا احترام گذاشتن بلد نیستن ادمی که نداره وقتی مهمون میاد حداقل زیاد خوش و بش میکنه بعدم چند تا دسر ارزان یا همون برنج رو دو سه مدل پخت میکنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چه بد تازه باید پاشین صبحونه صبح .

اره خیلی معذبم بخدا ما الان تواین ۵سال متعهلی هیچ جا نرفتیم بمونیم اولین بار خواستیم یکم معاشرت کنیم نمیدونم بعضیا همش مهمونی مسافرتن چطور میمونن من معذبم باوجود اینکه خودم همش سرپام

خودتون ، خودتون رو دعوت کردین ؟ !!اونم برای اولین بار !!!

بایستی میزاشتی تا دعوتتون کنه بعد برید

حالا کاری به غذا ندارم بازم دستش درد نکنه چون خودش دعوت نکرده بازم خوبه خب ممکنه همون میزان آمادگی مهمون داشته بوده

شوهرت اخلاق و روابط و خانواده و فامیلش رو میدونه بهتره بزاری با تصمیم خودش رفت و آمد کنید با اقوام نه اینکه زورش کنی