2777
2789
عنوان

بیبی منفی چهار روز بعد موعود

45 بازدید | 11 پست

سلام خانوما خوبین

مرداد ماه حامله بودم ک خود ب خود در چهار هفته و یک روز سقط شد . خونربزی سقط از ۶ مهر شروع و 15 مهر تموم شد سونو گفت بقایا نیست اولین پریودی ۱۵ ابان امد از ان روز یک روز درمیون اقدام کردم ب بارداری ۲۵ سیکل لکه قهوه ی داشتم ک همان شب اقدام کردمو اخرین اقدام همان شب بود دوسه روز پیش تیر کشیدن سمت راست داشتم نفخ داشتم سردرد داشتم . و کمی تخمدانم هام تیر میکشد قبل حاملگی سیکلهای من ۳۸ روزه بود . اولین پریودیم بعد سقط بعد ۴۲ روز اومد. الان هنوزم پریود نشدم بیبی چک هر چقدرم میزنم منفیه امروز روز 44 سیکلم هیچ علائمی ندارم یعنی حامله نیستم ؟ خیلی امید داشتم😭😭😭 پنج ساله چشم انتظارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر چی گفت آزمایش رفتی خودت و شوهرت ؟

دکتر نرفتم فقط سونو گرافی دادم الان دوشنبه باز وقت دکتر گرفتم فکر میکردم این ماه میشم ولی نشد بیبی منفیه هیچ علائمی هم ندارم😞😞

کاش یکم به رحم و بدن استراحت میدادید تقویت میکردید بدنو بعد اقدام میکردید

اخه اطرافیانم یکی دونفر سقط داشتن صبر کردن بعد شش ماه اقدام کردن نشد ک نشد تا یکسال درگیر بودن همشون میگفتن حتما سریع اقدام کن

اخه اطرافیانم یکی دونفر سقط داشتن صبر کردن بعد شش ماه اقدام کردن نشد ک نشد تا یکسال درگیر بودن همشون ...

نمیشه که انقدر سریع

اون رحم نیاز به ترمیم داره

بدن نیاز داره ویتامین جمع کنه

اصلا نمیشه اینجوری

من خودم عید نوروز سقط داشتم دکتر بهم گفت تازه الان دوباره اقدام کنم تا بدنم یکم جم و جور بشه

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

نمیشه که انقدر سریعاون رحم نیاز به ترمیم داره بدن نیاز داره ویتامین جمع کنهاصلا نمیشه اینجوری من خود ...

دلیل سقط شما چی بود . چند هفته بودی؟ من میخام برم ای یو ای برای شماهم گفتن اینو؟

دلیل سقط شما چی بود . چند هفته بودی؟ من میخام برم ای یو ای برای شماهم گفتن اینو؟

بارداریم پوچ بود

سقط خیلیی سختی داشتم تو هقتههای بالا

نه دکتر بع من گفت فقط تقویت کن خودتو شوهرتو بعد اقدام کن تازه شروع به اقدام کردم

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏