بچه ها مشکل این نیست که بخواد دور هم باشیم و اینا مشکل اینه که نمیتونه از پسرش مثلا دل بکنه
باور کنین تو دوره ی عقدمون زهره مار منو کرد
سر مراسم عروسی هیچ کمکی به ما نکردن و حتی شوهرم چهار پنج بار رفت بهشون گفت بیان تاریخ عروسی تعیین کنیم هر بار به شوهرم میگفت عروسی نمیخواد و بهش محل نذار و اینا و بعدش من میرفتم خونشون ده تا بارم میکرد که زمان قدیم دخترا روشون نمیشد بگن عروسی کی باشه سرشون پایین بوده نمیدونم الان چی شده دخترا انقدر گرگن !
بچه ها ما عروسی مونو خودمونو گرفتیم یه ریال بهمون ندادن
حتی برای تایید غذا و شرایط تالار حاضر نشدن بیان گفتن با خانواده ی خانمت برین به ما چه اونا دلشون عروسی میخواد !
یاد این کارش میفتم دلم میخواد تیکه تیکه اش کنم
من تو دوران عقد جرات نداشتم یه هل پوک برای همسرم بخرم هر چی دلش میخواست از کادوم بد میگفت جلوم
من یه هدیه ی روز مرد برای شوهرم خریدم شوهرم با ذوق برد نشونشون داد مادرشوهرم به جای هر تشکری گفت زنا اولا جوگیرن ازین کارا میکنن دلتو خوش نکن
روزای عقدمونو جهنم کرده بود برام
هر چی دلش میخواست بارم میکرد
من فقط به خاطر اینکه زندگی مون خراب نشه سکوت میکردم
الان دقیقا میدونه یه چیز بارم کنه فرداش یا شوهرم بهش میگه چرا گفتی یا چند وقت نمیریم خونشون !برای همین یه کم از ترس این چیزا جلوی دهنشو میگیره
یه وقتایی یاد کارایی که باهام کرد میفتم دلم میخواد بکشمش و تنها دلیلی که تحملش میکنم شوهرمه .همش میگم مادرشه
بچه ها من الان یه مشکلی هم دارم
مادرشوهر من بی نهایت حسوده
مثلا من کوچکترین محبتی به شوهرم بکنم هر جور شده با طعنه و کنایه و تیکه زهره مارم میکنه و منم چون حوصله ی دعوا و این چیزا رو ندارم هی میریزم تو خودم
چند وقت دیگه تولد شوهرمه و میخوا سورپرایزش کنم ولی نمیدونم به مادرش چه جوری بگم که بارم نکنه از حسادتش!
مطمئنم هم کلی تیکه و طعنه کنایه بهم میزنه هم بیاد اونجا میخواد کلی بار مامانم و من بکنه !
نمیشه هم نگمشون چون خانواده اشن و طبعا دوست داره تو تولدش باشن
راستی اینم بگم پارسال مامان من برای شوهرم تولد گرفت روز بعدش مادرشوهرم جلوی شوهرم یک ساعت گریه کرده بود و گفته بود اینا تو رو از من گرفتن و بعدش هم منو دید هزار تا بارم کرد که چه کادوی بی خودی خریده بودین واین پیراهنا خوب نیست و اینا (اون موقع عقد بودیما ) یه کاری کرد من کلی اشک ریختم شب بعدش با شوهرم هم حسابی دعوام شد
دلم نمیخواد امسال اینجوری بشه
چی کار کنم؟