گیسوی_آرشام مدیر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 8202 عنوان بنظرتون شغل شوهرم چی باشه خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 20 پست اینهمه میگن دختر معلم شوهرش چی باید باشهحالا من بگم پشت صحنه فیلم ها مثلا منشی صحنه و..شوهرش چکاره باید باشه؟مسخره بازی نکنید واقعی میپرسم🙂 در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم دیروز | 21:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryaaasa عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1610 من خیلی نظامی دوست دارم ولی نظامیا خیلی مذهبی هستن شاید نزاره سر پروژه ها برم اتفاقا بعصی هاشو ندیدی شوهر خودم نطامی هستش مونده بعگه خانوادهش اکثر دوستاش خیلی راحتن خانوماشون هم مانتویی راحت میگردن اونایی که درجه هاشون بیشتره ارشد هستن اونا یادهای تشریف دارن
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 8202 اتفاقا بعصی هاشو ندیدی شوهر خودم نطامی هستش مونده بعگه خانوادهش اکثر دوستاش خیلی راحتن خانوماشون هم ... چقدر خوب پس😍دعا کن یه شوهر نظامی گیرم بیاد با کار کردنم مشکل نداشته باشه 🥰شوهر عمه من نظامیه ولی خیلی مذهبیه بخاطر همین فکر کردم همه اینطورن در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
daryaaasa عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1610 چقدر خوب پس😍دعا کن یه شوهر نظامی گیرم بیاد با کار کردنم مشکل نداشته باشه 🥰شوهر عمه من نظامیه ولی خ ... نه وقت خواستگاری شرایط و کار کردنت و بهش میگی و اینکه اگه معلم باشی شوهرت نطامی باشه میتونی انتقالی راحت بگیری
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 8202 نه وقت خواستگاری شرایط و کار کردنت و بهش میگی و اینکه اگه معلم باشی شوهرت نطامی باشه میتونی انتقالی ... معلم نیستم که گفتم منشی صحنه در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 8202 حالا هر چی خوشبخت باشی ممنونم🥰❤️ در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم