2777
2789
عنوان

اولین یلدایی چی میبرن❓😍🍰

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست

عروس ۱۴ سال قبلم چیز خاصی نیاورده بودن ۴ مدل میوه از هر کدوم نیم کیلو . یک کیک ۲ کیلویی که خودشون خوردن همونجا. پالتو و لباس گرم یک جفت کفش. منم لباس گرم و شلوارخریدم واسش . ۵۰ تومن هم پدر شوهرم داد دستم کل وسایل

من باینکه تولدمم شب یلداس هیچی نیاوردم.شوهرمم نکرد یه کیک بخره.واقعیتش یادم نرفت

خوب بهش میگفتی

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات اره پالتو و لباس گرم گرفتن شیرینی هم هست انشالله سالم باشی

عزیزم شما بعد عقدم میارن؟

رسم دارید مثلا چندسال عقد بمونی هرسال بیارن؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عزیزم شما بعد عقدم میارن؟رسم دارید مثلا چندسال عقد بمونی هرسال بیارن؟

برای عقد من دیدم چمدون میارن

داماد برای عروس و بالعکس میفرستن

عقد هم دختر عموم یک سال عقد بود

بستگی داره بعضی موقع ها چندماه بعضی موقع ها به سال میرسه

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

برای عقد من دیدم چمدون میارنداماد برای عروس و بالعکس میفرستنعقد هم دختر عموم یک سال عقد بودبستگی دار ...

👍👍خوشبخت بشی عزیزم

سالهای سال زندگی شیرینی کنار هم داشته باشید😍

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

[QUOTE=404361773]خوب بهش میگفتی[/QUOTE من فک کردم حتی اخرین روزم شده میارن ،شب یلدا خونشون بودیم بازم گفتم الان باهم میریم خونمون ومیارن یلدایی .حتی خانواده اش۵۰ تومن ندادن بهم نکرده بودن یه کیلو میوه ام بخرن برخودشون.مامانم زنگ زد به شوهرم بیاید اینجا ماهم رفتیم بازم فکر کردم شوهرم تولد خونه مامانم گرفته رفتیم دیدم هیچی نیست ناراحت شدم راستش مامانم دید گریع میکنمگفت ولش کن خودم طبقه بالا برات تدارک دیدم رفتیم بالا اونجا تولد برام گرفته بودن بااینکه شوهرم دید باز ناراحتم اون ناز اومد وگفت زنگنده برا تولد گریه کردی.خلاصه ازیادم نرفت هیچ وقت.بعدام گفتم گفت کارسم یلدایی نداریم دروغ میگن چون ما فامیل دوریم وهمشهریم، رسم یلدایی هست بین فامیل.اخرش شد این که از شب یلدا متنفرشدم

دوستان کارزار مخالفت با تصویب ۱۴سکه لطفا امضا کنیدخانما       https://www.karzar.net/267227

👍👍خوشبخت بشی عزیزمسالهای سال زندگی شیرینی کنار هم داشته باشید😍

الهی که شاد باشی همیشه و سلامت

[QUOTE=404361773]خوب بهش میگفتی[/QUOTE من فک کردم حتی اخرین روزم شده میارن ،شب یلدا خونشون بودیم باز ...

چی بگم آدم یادش میمونه

همسرت شغلش چیه

به غیر از خانواده اش خودش خوبه

ماشاالله خوبه عقد نیستی و این همه چیز خریدن😁😁😁

بالاخره نفهمیدم الان جمله ات تعریف بود یا تخریب

چی بگم آدم یادش میمونههمسرت شغلش چیه به غیر از خانواده اش خودش خوبه

نظامیه.نه خودش خوبه نه خانوادش.بشدتم بچه ننه

دوستان کارزار مخالفت با تصویب ۱۴سکه لطفا امضا کنیدخانما       https://www.karzar.net/267227