2777
2789
عنوان

خاک بر سر من کنن

145 بازدید | 10 پست

یه خر*آب دوست پسر پولدارش ازش خاستگاری کرده از همه گذشته شم خبر داره

اونوقت دوست پسر من بعد 2 سال میگه من اکه باهات ازدواج نکنم چی تو مناسب من نیستی

ریدم توی بختم و انتخابم

به یه سنگ سرمایه گذاری میکردم از زمانم بیشتر نتیجه داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چرا چون فک میکنه تو بدون اون میمیری توهم بگو فدای سرت من با یه خواستگار پولدارم ازدواج میکنم ...

خاک بر سر من کنن که با این بی لیاقت موندم

تا اعماق وجودم دارم میسوزم که قدر خودمو ندونستم بعد 2 سال میگه مناسب هم نیستیم

خاک بر سر من کنن که با این بی لیاقت موندمتا اعماق وجودم دارم میسوزم که قدر خودمو ندونستم بعد 2 سال م ...

برو خداروشکر کن که به د ۲۰سال گفت نه که باهاش سکسس کنی و بگه زنمی مال خودمی ..بعد چند سالم بگه ننم برام زن انتخاب کرده تو هم با همه بودی به درد من نمیخوری .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

برو خداروشکر کن که به د ۲۰سال گفت نه که باهاش سکسس کنی و بگه زنمی مال خودمی ..بعد چند سالم بگه ننم ب ...

دقیقا همین اتفاق افتاد متاسفانه گفت مامانم راضی نمیشه خودمم نمیخوامت در حالیکه من همه جوره ازشون سرترم

دقیقا همین اتفاق افتاد متاسفانه گفت مامانم راضی نمیشه خودمم نمیخوامت در حالیکه من همه جوره ازشون سرت ...

تاماممم .برو سجده ی شکر بزار که زودتر تکلیفت معلوم شد .رابطه ای که بیشتر ۲سال طول بکشه و جنسی هم باشه به نفع پسره و به ضرر دختر

خواهشاً هم دیگه شأن خودت و خانواده ت رو نیار پایین وبا هر نره خر دوپایی وارد رابطه نشو

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو