2777
2789
عنوان

روز زن عقدم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 78 پست
چرا از خودم نمیپرسی چی کارمو چه کردم تو زندگیم؟ اونا مشکلشون با منم هست نه فقط ازدواجو شوهرم

چقد نچسبی

با توجه به تاپیک دهه شصتی گفتم. و این کامنتت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
این چه وضعیتیه چقدر بی شعور دور و برت ریخته 😐 سر سفره عقد نباید هیچ غریبه ای باشه ما خود عقد اصلی ر ...

محضری بله ولی ما جشن عقد یا نامزدی رسم داربم خانواده عروس میگیرن و داماد عروسی. نخواستیم فقط عروسی باشه. ادمای گندی هستن بله و بارها مانع ازدواجم هم شدن با کاراشون خواستکار پروندن که برام مهم نبودن اون خواستگارا

ولی ازینکه بعداز این همه سال که کوچکترین بچشون هم الان بچه داره فکرشو نمیکردم رفتارشون این باشه و همون همسنام که سالها پیش از من ازدواج کردن بخوان بیان باد کنن

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا چرا ناراحتی خوشحااااال باش انقد موفق بودی که خار چشمشون شدی چی از این بهتر

هیچ وقت لذت نداشت برام موفقیت بین یه مشت ادم مفت خور تن پرور گشاد چون همه چیو زهر کردن برام از سوزش

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

۴۴ سالمهمشاغل مختلفی داشتم الانم پروژه ایی کاری میکنم ممکنه شناسایی شم نمیخوام بگم

میشه میانگین درامدت رو هم بگی؟

همسرت چند سالشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

خودم حدود صد همسرم ۴۸ سالشه

ایول👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

حالم بده برفم میاد انگار خفقان شدم

ول کن بابا

برا خودت زندگی کن

حرف مفت زیاده

هوا برفی جوووووون میده برا دور دور دو نفره و خوردن خوراکیهای داغ

اگه همسرت در دسترسه بزن بیرون لذت ببر

یا کلی خوراکی بگیرید دو نفری یه سینمایی طنز ببینید

حیف نیست ادم زندگی رو تلخ کنه به خاطر بقیه