2777
2789

طرف هیچ هنری نداره هیچ تحصیلات درست حسابی نداره

بعد خانم عارش میاد بره سر هر کاری

میخواد پست مدیریتی آماده کنن توی شرکت ایشون تشریف ببرن مدیر بشن

بعد تازه میگه من خونه بابام ناز پرورده بودم خونه شوهر چرا برم کار کنم

خب باشه حق داری نخوای کار بکنی حق توعه انتخاب کنی

ولی حق نداری دیگه هزار مدل خواسته داشته باشی که ی پسر جوون ی تنه برای تو فراهم بکنه باید انتظارت رو هم بیاری در حد توان شوهرت

اصلا تاپیک پر بازید دیدم عصبی شدم

والا من لیسانس حسابداری دانشگاه تهران گرفتم

عین آدم رفتم سرکار حسابداری ، از اولم توقع جایگاه خفنی نداشتم توی هیچ شرکتی

خودم توی مسائل مالی کمک کردم انتظار عجیبی هم از شوهرم نداشتم

بعد دوستم اونم لیسانس دانشگاه خیلی خوبی داشت حتی از من بهتر ولی گفت من سر هر کاری نمیرم باید در شأن من باشه تهش هیچ جا که نرفت سرکار ، نازپرورده هم هست من چرا باید برم کار کنم فلان

ولی شوهرشو با هزینه های زیاد کاری باهاش کرد حدود دو میلیارد بدهی بالا آورد

خب اگر نمیری سرکار حداقل توقع ت رو هم کم کن

اه آدم بی هنر فقط توقع دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معتقدم هرکسی مختار هررر معیاری برای همسر ایندش داشته باشه و از اول بگه به طرفش اصلا مهم نیست اون دختر دیپلم یا بیمار یا هرچی میتونه بگه من فقط با یه ثروتمند ازدواج میکنم .اما اینکه اول یه ادم متوسط انتخاب کنی بعد خواسته های بالا داشته باشی بیجاست

خب گلم اونا تو ناز و نعمت بزرگ شدن دلشون نمیخواد به هر کسی بله قربان بگن.

من و شما هم میریم سرکار و اخ و پیف نمیکنیم.

حالا از چی بدت میاد؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب گلم اونا تو ناز و نعمت بزرگ شدن دلشون نمیخواد به هر کسی بله قربان بگن.من و شما هم میریم سرکار و ا ...

چون جلوی چشمم این دوستم کاری با شوهرش کرده اسراییل با غزه نکرد

خودش فقط حرف و ادعاست ، بعد ی آدم معمولی رو هم برای ازدواج انتخاب کرده ولی دهن یارو رو سرویس کرده با هزینه هاش

وای طرف ما ببینی چی میگی دخترا سواد ابتدایی یعنی واسه آزمایش که میرن تازه میرن به انتخاب خودشون اولین بار لباس بخرن بعد میگن گوشیا آیفن سرویس طلا وووووووو جهزیه کم میبرن شیربها میگیرن ازدواج کردن همهههههه چی میخااااان خونه لوکس لباسای تکراری نمیان مثلا واسه ۲تا مراسم پشت هم میگن زشت

خو لامعصب سالی ۱بار لباس نمیخریدی کهه

شوهرش هرجور بخواد رفتار میکنه تودوست نداری دخالت نکن جوری که دوست داری زندکی کن ضررش به تو نمیرسه ک ...

شوهرش همکار شوهر منه دو میلیارد از مغازه برداشته بود بدون اینکه بگه بعدشم اومد اعتراف کرد گفت نمیتونم هزینه های زندگیمو بدم زنم خیلی پرتوقعه این دو میلیاردم همش هزینه ست

کیف خریده نمیدونم ۱۵ میلیون چی چقدر

پس اولا ضررش به من رسیده که حرصم گرفته

دوما وقتی طرف رو ببینی هربار توی دورهمی فقط داره ادعا میکنه و شوهرشو تحقیر میکنه بعد رفتارش اینه بیشتر میسوزی

سوما وقتی خودت دهنت داره توی زندگی سرویس میشه تا برسونی آخر ماه بعد یکی جلوت این مدلی رفتار کنه بیشتر حرص میخوری

وای طرف ما ببینی چی میگی دخترا سواد ابتدایی یعنی واسه آزمایش که میرن تازه میرن به انتخاب خودشون اولی ...

بابا اگه طرف شوهر پولدار انتخاب کنه بازم حالا طوری نیست خب طرف میتونه

اینی ک من میگم طرف ی آدم معمولی هم انتخاب کرده ولی دهنشو سرویس کرده بعد خودش هیچچچچچ هنری نداره فقط ادعا رو ادعا

شوهرش همکار شوهر منه دو میلیارد از مغازه برداشته بود بدون اینکه بگه بعدشم اومد اعتراف کرد گفت نمیتون ...

اگه ضررش به تو میرسه که خب بده ولی اگه نمیرسه جوش نزن زن گرفته باید خرجشم بده