2777
2789
عنوان

چله بردن برای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 67 پست
نمیدونم به خدا موندم چیکار کنم مادرشوهر وخواهرشوهرام براش خریدن، حتی یه برادرشوهر مجرد دارم اونم گفت ...

عه نشنیدم تابحال والا نگیر بابا ولشکن

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم من و همسرم باهم هستیم دیگه

نیازی نیست بخرید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بله ماهم رسم داریم و هرکس جدا برای عروس کادو میبره من پارسال دوتا جاری عقدکرده داشتم براشون کفتان خر ...

چون ازدواج دوم دوم هست بازم باید بخرن یا نه؟

توهین نیست میخوام بدونم برای کسی که ازدواج دومشه و سال اول یلداشه هم کسی چیزی میخره؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم به خدا موندم چیکار کنم مادرشوهر وخواهرشوهرام براش خریدن، حتی یه برادرشوهر مجرد دارم اونم گفت ...

اونوقت شما هم باید بخری ما هم رسممونه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چون ازدواج دوم دوم هست بازم باید بخرن یا نه؟ توهین نیست میخوام بدونم برای کسی که ازدواج دومشه و سال ...

نه معمولا میگن همه اینا رو چشیده و مراسمات و نمیگیرن

اینجا فقط یه عقد محصری و یه شام میدن و عروس داماد میرن سر زندگیشون

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد