2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

337 بازدید | 21 پست

سلام خانوما شوهر من برای مهمونی میگه فقط باید غذا یه مدل باشه نه به خاطر پولش .سر این قضیه بحث شدید کردیم چون منم دوست دارم سفره مهمونیم قشنگ باشه 

برای چی الکی بحث میکنی یه غدا بده کنارش ژله و سالاد و سالاد ماکارونی و ماست بزار سفرت رنگی میشه. قراره دور هم‌باشید خوش بگدرونید نه از قبلش کوفت کنید مهمونی رو به دلتون

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰بار گفتم میگه نه دیشب بهم گفت اگه تو مهمونی بیشتر از یه نوع غذا بدی من راضی نیستم .منم دیگه باهاش حرف نزدم حتی شب اومد پیشم اصلا تحویلش نکرفتم و قهر کردیم. 

تجملات خوب نیست باعث میشه رفت وامدها کم بشه وطرف مقالات ممکن است نتونه جبران کنه وشرمنده بشه  خوب یه مدل بپز بود وژله دسر و سالاد هم درست کن خودش خیلی سفره را پر نشان میده با همسرت صحبت کن بگو نهایت دو مدل که اگه یکی از غذا خوشش نیامد اون مدل دیگه را بخوره

اخه دیگه دو مدل غذا تجملات نمیشه که 

عزیزم منظورم این بود با شوهرت بحث نکن  که اون هم جبهه بگیره بگو چشم من یه مدل میپزم اما یه مدل دیگه هم کنارش بپزم به نظرت بهتر نیست شاید یکی از این غذا خوشش نیاد روش نشه بگه مجبوری بخوره من می‌خوام به مهمونها خوش بگذره .من خودم خونه خواهر زاده ام دعوت بودم دو مدل غذا داشت  مرغ وقرمه سبزی  من از مرغش خوشم نیامد قورمه سبزی خوردن بابام هم همین طور گفت من مرغ زیاد خوردم دلم قورمه سبزی میخواد شوهرم هم مرغ خورد یعنی انقدر اون قورمه سبزی مزه داد