2777
2789
عنوان

شوهرم ی چی ب زنه گفت ذوق مرگ شدم

304 بازدید | 10 پست

مادر کارگرش ی جورایی حس میکنم ب شوهرم کرم داره خیییلی خودشیرینی میکنه واسه شوهرم حالا منظورم نداشته باشه خودشیرینی میکنه امروز شوهرم مریض بود داشت ب کارگرش میگفت این کارو کن و فلان مادر کارگرش از اون ور تلفن هی میگفت اینو بخور اونو بخور خوب شی بد شوهرمم گفت زنم همه اینارو بلد برام انجام میده اونم ساکت شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراباید همسرت از اول روبده ب این خانم ک اینطوری باهاش احساس راحتی کنه؟🤔

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

ناراحت نشو از کامنت ها

الان اگه خدایی نکرده خیانت بود همه دورت میگشتن و نگران بودن که مریض نشی یه وقت

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ناراحت نشو از کامنت ها الان اگه خدایی نکرده خیانت بود همه دورت میگشتن و نگران بودن که مریض نشی یه وق ...

اینا همونایی هستن ک وقتی کنار ی مرد زن خوشبخت میبینن دوپایی میپرن وسط زندگیش

اینا همونایی هستن ک وقتی کنار ی مرد زن خوشبخت میبینن دوپایی میپرن وسط زندگیش

آره اینجا کسی چشم دیدن محبت زن و شوهری رو نداره واقعا

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊