نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 عنوان چقدر گرووووونه همه چیز 230 بازدید | 24 پست بچه.ها من دارم جهیزیه میخرم، البته سه ساله ازدواج کردم ولی خب شرایط اینطوری شد.حالا اینا به کنار، امروز اومد پرده اندازهگیری کرد و فاکتور داد و گفت هفتاد درصدشو باید قبل کار بزنی چون کارا سفارشیه و فلان بهمان دیروز | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاریزماتیک_هستم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 1767 خب چیز گرون برداشتی.وگرنه قیمت کمتر هم هست با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
مامان۲عشقم عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 714 همه چیز ک واقعا خیلی گرونهولی شماهم لاکچری خرید کردی دیگهالحمدالله ک داشتی
پری۰چهره عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 1855 مبارک باشه انشالله خوشبخت بشی. لعنت ب اونایی که این وضع برامون درست کردن اونی که نداره باید چکار کنه .
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 خب چیز گرون برداشتی.وگرنه قیمت کمتر هم هست از این گرون.تر خیلی داشت، من پارچه حریر میخواستم ازین مدل جدیدا، متری ۱۱۰۰ بود، چند مدل پرده برداشتم همه همین حدود بود
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 همه چیز ک واقعا خیلی گرونهولی شماهم لاکچری خرید کردی دیگهالحمدالله ک داشتی لاکچری نه واقعا، چیز خیلی خوبی برداشتم ولی متوسط رو به بالا بود :( ارزونترینشم برمیداشتم حداقل ۴۰ میشد
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 مبارک باشه انشالله خوشبخت بشی. لعنت ب اونایی که این وضع برامون درست کردن اونی که نداره باید چکار ک ... خیلیییی زیاد گرونه همه چیز، بعد من چون خیلی چیزا رو خانواده همسرم میگیرن دستم بازتر بود وگرنه خیلی چیزا رو باید حذف میکردم
مامان۲عشقم عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 714 لاکچری نه واقعا، چیز خیلی خوبی برداشتم ولی متوسط رو به بالا بود :( ارزونترینشم برمیداشتم حداقل ۴۰ می ... ان شاءالله با دل خوش و تن سلامت استفاده کنی
mahsa_ch_82 عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 1283 مبارکه مگه چند متر شددبه دل خوش چه مدلی؟منم درحال خرید جهیزیم بعد سه سال😬☹😂 سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻
نیکتوفیل مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 58 ان شاءالله با دل خوش و تن سلامت استفاده کنی ممنونم😍😍