2777
2789

آره میرم

جشن تولد که کار خاصی نداره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

من جات باشم نمیرم کلا

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میرم چون جمعه هست و زمان کافی برای تهیه هدیه و آماده شدن دارمعروسی نیست که بگم باید چند روز زودت ...

شاید شما آدمی هستید که راحت میگیرید همه چیو من فقط دوروز فکر میکنم که کادوچی ببرم که ی وقت بد نشه

شاید شما آدمی هستید که راحت میگیرید همه چیو من فقط دوروز فکر میکنم که کادوچی ببرم که ی وقت بد نشه

برای من هم هدیه ای که می برم و ظاهر خودم خیلی مهم هست اما خب واقعا به نظرم از امروز عصر تا فردا شب زمان برای همه اینها کافی هست و اغلب هم مشکلی از بابت زمان برای این نوع دعوت ها نداشتم و بدون مشکل به مهمونی رسیدم