2777
2789
عنوان

بچه ای ک سرما خورده حمام ببریم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سرفه خشک و تب داره نبر بدتر میشه

اگه فقط گرفتگی بینیه مشکلی نداره ولی میتونی از قطره منتول استفاده کنی براش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

۲ سالشه روز اول

ن اصلا نبر سرما بزنه سینه اش سینه پهلو میکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

گلودرد و گرفتگیه بینی داره

گفتی روز اولشه نبر به نظرم

باورت میشه من وقتی دخترم مریضه میبرمش حموم خوب میشه؟

آب گرم میریزم سرش توی حموم چندتا عطسه محکم میزنه تمام این عفونت ها از توی بینی اش میریزه بیرون نفسش باز میشه

بعد حمام حتما کلاه و جوراب بپوش پاش

و اینکه اگه دماغش کیپه حتما حتما از اسپری بینی سدیم کلراید استفاده کن فوق العاده است

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
آخه فردا نوبت آتلیه داره میترسم بو بده

نوبتش یه هفته بنداز عقب