2777
2789
عنوان

کسی دیدن که قاچاقی مهاجرت کنه ❓🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 56 پست
نه میخوام علام پناهندکنم دیگه 😁

نمیدن خودشم چون دختری معلوم نیست چه بلایی سرت بیارن همسایه ما قاچاقی رفت دبی الان نمیدونم چه بلایی سرش امده ۸ ساله بیرونم نمیاد تو خونه حبس شده انگار هیچیم روش تاثیر نداشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدن خودشم چون دختری معلوم نیست چه بلایی سرت بیارن همسایه ما قاچاقی رفت دبی الان نمیدونم چه بلایی س ...

من از فامیل هامون رفتن انگستان پنهاهند شدن البته سه سال پیش خانواده بودن اونها الان اوضاشون خوبه موردی های ام موفقیت آمیز بوده 😁

بابا ایهمه ادم با دوز کلک پنهاهند شدن هرسال هم برا تفریح میان ایران دوغ محلی و قورمهسبزی بخورن من که ...

پناهندگی مگه به این سادگی خواهر یاخودتو میخوای گول بزنی یا چی پناهندگی هزار تا دنگ وفنگ داره که به کسیم اینجوری نمیدن مثلا از هزار نفر یکی به زور پناهندگی میگیره

حالا چرا محاجرت فکرش زده به سرت

ایران فقیر و دهاتی ام (نه تنها فقیرن بلکه متهجر و مذهبی هم هستند) مخوام برم خارج هم از خانواده دور شم هم برم کالج درس بخونم سه زندگی جدید رو شروع کنم

من از فامیل هامون رفتن انگستان پنهاهند شدن البته سه سال پیش خانواده بودن اونها الان اوضاشون خوبه مور ...

خب اونا چن سال پیش بود الان اوضاع سخته خواهر نمیخوام فکر بدی در موردم بکنی منی که میدونم میگم خودتو بدبخت میکنی بقیه شو خودت میدونی ازمن نصیحت خواهرانه بود

ایران فقیر و دهاتی ام (نه تنها فقیرن بلکه متهجر و مذهبی هم هستند) مخوام برم خارج هم از خانواده دور ش ...

اونجا باید کارکنی و خرج کنی یعنی یکساعت کار نکردی یکسال عقب افتادی

عزیزدلم خیلی خطرناکه خیلیاشون وسط راه ولت میکنن بگیرنت خیلی بد میشه ببین اگه پول کافی نداشته باشی چ ایران چ هر کشور دیگه ی نمیتونی زندگی کنی ی جور مهاجرت کن ک مطمعن باشی بعد رفتنت کار و زندگی داری

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

والا من ترکیه ام ک هر روز دنبال دیپودت منن با اینکه افامت دارم تو جای خود داری

اتفاقاً من میخواستم قانونی بیام ترکیه دیدم کشور انگلیسی زبان نیست نمیتونم کار پیدا کنم حتا ظرفشوری باید خانواده از ایران خرجم رو بدن بیخیال شدم

کجا داری مشورت میگیری؟نینی سایت ضد مهاجرتن. من خیلیا رو دیدم آلماناسترالیا انگلیس حتی ترکیه پناهنده شدن. ترکیه چیزی نمیده ولی بقیه جاها رسیدگی خوبه. البته استرالیا دیگه نمیشه رفت برو انگلیس آلمان. کسی رونمیشناسم ببرتت

عزیزدلم خیلی خطرناکه خیلیاشون وسط راه ولت میکنن بگیرنت خیلی بد میشه ببین اگه پول کافی نداشته باشی چ ...

فعلا میخوام درس بخونم چون تا بتونم کار هم پیدا کنم خب درضمن تو ایران اصلا آزد نیستم مگه من چندسال جوونم که اونهم اینطوری زندگی کنم

کجا داری مشورت میگیری؟نینی سایت ضد مهاجرتن. من خیلیا رو دیدم آلماناسترالیا انگلیس حتی ترکیه پناهنده ...

دقیقا انگلستان و المان رو شنیدیم خیلی اوضاع پناهنده ها توش خوبه خصوصا اگه بخوای کار کنی و درس بخونی من شندیم که شهر های مرزی مثله ارومیه قاچاقبر زیاد که از طریق ترکیه میبرن اروپا دیگه نمی دونم