2777
2789
عنوان

کسی دیدن که قاچاقی مهاجرت کنه ❓🤔

291 بازدید | 56 پست

برای خودم میخوام از کجا قاچاقبر پیدا کنم که پولم رو نخور دیدم یه عده اینطوری میرن انگلستان المان (فقط انگلیسی بلدم تاحدودی) خلاصه اگه میشناسید معرفی کنید 🤦♀️

اگه میخوای عین تروریستا بگیرنت برو تهشم شانس بیاری میندازنت بیرون

الکیه مگه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا اونجا مثل ایران نیست افغانی ها هرکار خاستند بکنند بعد کسی کاری بهشون نداشته باشه بگیرنت فاتحه ات خونده هست تا بیای بهشون بفهمونی راحت ۵سال حداقلش زندانی شدی. بعدم دیپورت هیچچی به هیچی این اتفاقات خوبشه بود که گفتم دیگه بدهاش نمیگم

بری فک میکنی همه چی تمومه بعدش چی چطور زندگی کنی اونجا هرلحظه ممکنه پرتت کنن بیرون

بابا ایهمه ادم با دوز کلک پنهاهند شدن هرسال هم برا تفریح میان ایران دوغ محلی و قورمهسبزی بخورن من که زبان هم بلدم نمیخوام برم اونجا کارتون خوابی کنم که

الان به شدت شرایط مهاجرت سخت شده چه برای افرادی که قانونی مهاجرت می کنند و چه غیرقانونی...از خطرات مهاجرت غیر قانونی هم که احتمالا خبر دارید...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دقیقا اونجا مثل ایران نیست افغانی ها هرکار خاستند بکنند بعد کسی کاری بهشون نداشته باشه بگیرنت فاتحه ...

پس ایهنا که پناهنده شدن اکثرن وعضشون اوکیه فکرکنم اون آمریکا بود که میفرستاد زندان

نه میخوام علام پناهندکنم دیگه 😁

نمیشه عزیزم باید شخصیتی باشی ادم عادی نمیتونه یا باید از یه کشور جنگ زده باشی یا اینکه جونت در خطر باشه توسط اون کشور مبدات یعنی ایران باید سیاسی باشی جز افراد سیاسی

الان به شدت شرایط مهاجرت سخت شده چه برای افرادی که قانونی مهاجرت می کنند و چه غیرقانونی...از خطرات م ...

آره تحقیق کردم می دونم مسیرش خطرناکه ولی تو ایران با این اوضاع کل عمرم هم کار کنم نمیتونم حتا صاحب خونه بشم 🤡

نمیشه عزیزم باید شخصیتی باشی ادم عادی نمیتونه یا باید از یه کشور جنگ زده باشی یا اینکه جونت در خطر ب ...

پس اگه امسال شلوغ شده میزنم بیرون تا سیاسی بشم 😂🤦♀️

خخخ بیخیال عزیزم میگیرن میبرنت جایی نفهمی کی روز میشه وکی شب تازه اگه نمیری

اینم شانس ماست دیگه مردم مهاجرت میکن تبدیل به شخصیت گنده میشن من رو هم میبرن تیکه تیکه میکنن 😂🤦♀️