2777
2789
عنوان

اولین پاگشا چی بهتون دادن

137 بازدید | 20 پست

شوهرتون هزینه مراسم و غذا داد یا پدرش؟ بهتون هدیه چی دادن؟ حتما طلا میدن؟ هدیه شوهر میخره یا باباش؟

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی ندادن🥺

جدیدا خیلی دیدم نمیدن غصه نخور🥺❤

غذا چی درست کردن

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

من جایی که ازدواج کردم رسم نداشتن

ولی مادرشوهرم همه رو دعوت کرد، خواهر شوهرم اومد پیشم یه زنجیر و پلاک طلا داد

بقیه فامیل هم گل و سبد گل برام آوردن

خیلی تو گیر این رسم ها نباش

پدر شوهرم منو خونواده مو پاگشا کرد شام داد و دو تومن پول به منو شوهرم

چ خوب شما هم اونا پا گشا کردید؟ شنیدم بعضیا ب دومادم هدیه میدن وقتی عروس پاگشا میکنه

منو با خانوادم دعوت کردن شام ی انگشتر دادن

چ خوب

من جایی که ازدواج کردم رسم نداشتنولی مادرشوهرم همه رو دعوت کرد، خواهر شوهرم اومد پیشم یه زنجیر و پلا ...

وایییی چ خوب و با شخصیتتت افرین

غذا چی دادن

مادرش. دعوت کرد و پارسیان و پارچه داد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چ خوب شما هم اونا پا گشا کردید؟ شنیدم بعضیا ب دومادم هدیه میدن وقتی عروس پاگشا میکنه

پدر مادرم قبلش تو نامزدی خونواده شوهرم و پاگشا کردن

دیگه بعدش رفت آمد شد خونه خودم اسمشو نمیشه گذاشت پاگشا.

ماکارونی وضعیت مالیشون هم خوبهاصلا ارزش ندادن بهمزخمش هنوز تو دلمه

واییییی عزیزم جدی میگی؟؟؟ متاسفم

امیدوارم حداقل الان شوهرت خوب باشه و جبران کنه

وایییی چ خوب و با شخصیتتت افرینغذا چی دادن

قربونت عزیزم

یادم نیست پلو خورشت بود

چون فقط خانواده و فامیل های همسرم بودن

خانواده من همه شهر دیگه هستن، شهر غریب ازدواج کردم