2777
2789
هیچهدف چی اخههدف زندگی کرم چیه؟ مورچه؟ ماهم یکی از هزاران گونه موجودات

چرا هدف زندگی اونا از دید مایی که از اون بالا داریم نگاه میکنیم مشخصه ، کرم آفریده شده که مواد غذایی فاسد رو از بین ببره و در نهایت غذای یه موجود بزرگتر از خودش بشه ، مورچه هم غذای یه موجود دیگه

ولی ما چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین پوچی ها و دنبال هدف و معنی گشتن هاست که به هدف میرسیکسی که اصلا دنبالش نگرده همینجوری زندگیش ...

خب مشکل همینجاست ، من نمیدونم هدفم چیه از زندگی چی میخوام یا حتی نمیدونم چی خوشحالم میکنه

اصن هدف یعنی چی

هدف یعنی آقا من امروز صبح که از خواب بیدار شدم تو زهنم چی میگذره؟ به خاطر رسیدن به چی از خوابم میگذرم؟ اگه زندگیم سخته به خاطر رسیدن به چی دارم تحمل میکنم؟ و ...

هر کدوم از ما یه پازل هستیم همه تفکرات و عقاید و نگرش و تجربه نسل های پیشین در ماهست اونا همه در ما ...

پس در واقع ما یه سری موش آزمایشگاهی هستیم تا رفتاری های درست و غلط رو امتحان کنیم ، راه های درست زندگی و تجربیات رو بفهمیم ، تولید مثل کنیم و این دانسته هامون رو به نسل بعد منتقل کنیم که اون آخر فقط انسان کامل داشته باشیم؟

هدف یعنی آقا من امروز صبح که از خواب بیدار شدم تو زهنم چی میگذره؟ به خاطر رسیدن به چی از خوابم میگذر ...

ببین اصن تو خوبه ۱۰۰۰ میلیارد هم بدست بیاری آخرش میمیری

دیگه هر چییییی اون لذت ها رو بردی تو اون ۸۰ سال زندگی دیگه یادت نیست که

مربی بدنسازی

پس در واقع ما یه سری موش آزمایشگاهی هستیم تا رفتاری های درست و غلط رو امتحان کنیم ، راه های درست زند ...

همین طور که الان بقیه دارن درما زندگی میکنن و ما هم خودمون هستیم هم بقیه اون انسان کامل هم ما هستیم

دریا مجموع همه قطرات آبه نه فقط یک قطره

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

این چیزای فلسفی رو بهش فک نکن مغزت میپوکهفقط عشقو حال کن و هدف کوچیک بزار براش تلاش کن سخت نگیر دنبا ...

میدونی اگه زندگی به کامم بود شاید به این چیزا فکر نمیکردم ، وقتی میبینم من با کلی تلاش به بدبختی زندگی میکنم و یکی هم تا چشم باز کرده توی ناز و نعمته با خودم میگم خب که چی؟

خیلی ایده ها تو ذهنمه ، حتی نوشته های قشنگی هم مینویسم ، استعدادمم بد نیست ولی خستم از اینهمه نادیده گرفته شدن ، از اینهمه بی عدالتی و فساد

نه هدف همه این نیست بعضیا هدفشون فقط شوهر کردنه

خب اگه بخوای اینطوری نگاه کنی اونا هم دارن تلاش میکنن یکی رو پیدا کنن که بی منت دوسشون داشته باشه و خرج کنه که از خانواده مستقل بشن