2777
2789

میگن از چند روز قبل گروه تشکیل دادن صاحبخانه هم زنگ نزده زن داداشش زنگ زده که امشب خونه داداشم هستیم زنش سرش شلوغ بود گفتم من تماس میگیرم امشب تشریف بیارید

شما باشین میرین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرم من خودم مهمونیامو مامانم دعوت میکنه از تلفنی حرف زدن با دیگران وحشت دارم

کاری به این که کی زنگ میزنه ندارم ازاین ناراحتم که دقیقه نود گفتن

چرا بقیه رو تو گروه ببرن

به ما امروز بگن این ناراحتم میکنه

بستگی به شرایط داره توی خانواده ما اگر مهمونی شلوغ باشه کار دعوت رو میدن به یکی از نزدیکان این بشینه پای تلفن دعوت کنه حواسش باشه کسی جا نیفته . یا اگر با هم صمیمی باشیم دقیقه اخر هم بگن میریم . در کل بستگی به روابطتون داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من امسال مهمونی دارم فقط به یه نفر گفتم به بقیه بگه!بستکی به رابطه تون داره اگه خیلی نسبت دوره و صمی ...

دعوت کرده ولی این ک بقیه از پنج روز قبل خبر داشته باشند امادگی داشته باشند خیلی بهتره تا اینکه دقیقه نود درسته ؟

بستگی به شرایط داره توی خانواده ما اگر مهمونی شلوغ باشه کار دعوت رو میدن به یکی از نزدیکان این بشینه ...

عزیزم من ازاین ناراحتم که مهمونی یلدا رو کسی که میخواد سی چهل نفر آدم دعوت کنه پس از قبل برنامه ریزی کرده درسته

و بقیه هم جایی بخوان برن برنامه ریزی میکنن

نه که صبح زنک بزنن بگن شام بیاین

اونم برا شام نه برا اینکه شیرینی و تنقلات و...بیارید که دور هم باشیم