2777
2789

سلام.بچه ها ما پریشب موقع چت بحثمون شد من دیروز دانشگاه بودم چون تا ظهر پیام نداد زنگ زدم باهاش حرف بزنم کدورت بینمون از بین بره.خیلی عصبانی بود خونه داداشش بود همش با داد و بیداد حرف میزد بهش گفتم زشته صداتو بیار پایین آرومم میتونی گفت وقتی بهت میگم بعدا حرف بزنیم ول نمیکنی گیر میدی منم داد میزنم گفتم باشه خداحافظی کردم.از دیروز حتی یه پیام عذرخواهی نداده.من چکار کنم بنظرتون خیلی ناراحتم

اینم بگم چند ساله باهمیم

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مهربونه خوبه ولی وقتی عصبانی میشه لج میکنه یه ادم دیگس .واسه همین اکثرا قهر میکنیم من زنگ میزنم اونم زنگ میزنه ها ولی بیشترش من جلو میرم.یعنی الان بااین کارش دوباره منتظر منه زنگ بزنم

خیلی مهربونه خوبه ولی وقتی عصبانی میشه لج میکنه یه ادم دیگس .واسه همین اکثرا قهر میکنیم من زنگ میزنم ...

ن زنگ ن پیام در غیر این صورت بد عادت میشه خودتم کم ارزش میشی ..ی ماهم طول بکشه نوبت اون اقاست بیاد جلو

هیچی الان دیگه باید صبر کنی .خودش گفته فعلا صحبت نکنیم. دیگه هیچی نگو نه زنگ نه پیام .حتی اگه چند هفته طول کشید .اون اگه بخوادت واقعا میاد عذرخواهی بابت بد صحبت کردنش

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
تحمل کنی اون اقا زنگ بزنه بردی ..برا خودت ارزش قائل شو من ازاول وا دادم حالا شوهرم سواری میگیره ولشو ...

تحمل کردنش سخته ولی چون اونجوری بی ارزشم کرده ازبیرون خیلی ناراحتم تاحالا اینکارو نکرده بود حلو خونوادش

هیچی الان دیگه باید صبر کنی .خودش گفته فعلا صحبت نکنیم. دیگه هیچی نگو نه زنگ نه پیام .حتی اگه چند هف ...

خیلی بد داد زد خیلی از دیروز.همیشه اکثرا بعد دعواها من زنگ میزنم میگم کدورت نمونه البته حرف خودمم میزنم دیروزم واسه این زنگ زدم ولی خیلی داد میزد

تحمل کردنش سخته ولی چون اونجوری بی ارزشم کرده ازبیرون خیلی ناراحتم تاحالا اینکارو نکرده بود حلو خونو ...

من ۱۱ ساله ازدواج کردم طبق تجربه بهت میگم ..زنگ نزن حتی مدتها طول بکشه ..زنگ بزنی ترس از دادنت نداره ناراحت کرده باید ازدلت دربیاره نیاورد محل نزار سر سنگین باش