2777
2789
عنوان

دل درد وحشتناک کمک چهل ساله ها

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 22 پست
بعد الان یاسه شدند با هنوز درگیرنداگر آره چند سال بعد این وضعیتممنونت میشم واقعا، کسی رو نمیشناسم که ...

عزیزدلمی....نه یائسه که شدن خوب شدن...هرکدوم یتایمی داشتن مثلا یکیشون ۱ بار اینطوری درد کشید دیگه پریود نشد...یکیشونو ی سال درگیر بود بیچاره...مامان خودمم این دفعه پنجمشه کبا درد پریود میشه...بش گفتم چیکار باید کرد گف هیچی کاریش نمیشه کرد جز مسکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلمی....نه یائسه که شدن خوب شدن...هرکدوم یتایمی داشتن مثلا یکیشون ۱ بار اینطوری درد کشید دیگه پر ...

دارم به خدا منو بکش میفتم

مرسی عزیزم لطف کردی

ازت ممنونم🤗

من از بعد بلوغم تا زایمان بچه سومم دردهای شدیدی که تو مجردیم ۴تا ژلوفن با هم جواب نمیداد داشتم بی دلیل و بی مشکلم بودم بعد زایمان سومم راه حلشو پیدا کردم این کارا یا ئسگیتم عقب میندازه

اول اینکه هر چی مسکن شیمیایی بخوری بدتر میشه و پروسه وابستگی ب مسکن انتها نداره بجاش از دمنوشهای با مزاج گرم و تسکین دهنده استفاده کن

درد هارو با کیسه آب گرم و ماساژ کنترل کن

بادکش پایین کمر و زیر شکم در ایام غیر قاعدگی و قبل قاعدگی عالیه

هر چیزی که جریان خون رو بیشتر کنه درد رو کمتر میکنه

و...

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از بعد بلوغم تا زایمان بچه سومم دردهای شدیدی که تو مجردیم ۴تا ژلوفن با هم جواب نمیداد داشتم بی دل ...

مرسی عزیزم از پیامت

منم از اول ناجور بود ولی این پنج ماهه دیگه فاجعه شده

چندین ساله دمنوش زنجبیل دارچین رازیانه ویتاگنوس مکمل منزیوم ب کمپلکس استفاده میکنم

کیسه گرم و... هم

فقط بادکش امتحان نکردم واقعا سختمه... اعصابمو خرد میکنه

اصلا انگار نه انگار، مسخرم میکنه بخدا🤣

بدون مسکن واقعا نمیتونم دقیقا منم باید چهار تا ژلوفن بخورم

حالا این ماه پنج روز ناپروکسن خوردم که مهار بشه، نشد که!! باز ژلوفن خوردم با اینکه نباید با هم بخوری!!

بحدیه که دارم بیهوش میشم، خیلی مزخرفه...

باز اگر کار دیگه هم انجام دادی بگو حتما استفاده میکنم

مرسی ازت

مرسی عزیزم از پیامتمنم از اول ناجور بود ولی این پنج ماهه دیگه فاجعه شدهچندین ساله دمنوش زنجبیل دارچی ...

مهمترینش همون ترک کردن قرصهاست چون جریان خونو کند میکنن دردهارو زیاد میکنن بعد یه مدتم بدن بهشون عادت میکنه اصلا مسکن نیستن

یه چیز دیگه هم که رو من خوب جواب داد دمکرده زعفران عالیه از ژلوفن زودتر تسکین میده جریان خونم راه میندازه

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهمترینش همون ترک کردن قرصهاست چون جریان خونو کند میکنن دردهارو زیاد میکنن بعد یه مدتم بدن بهشون عاد ...

بببینم میتونم مسکن بزارم کنار....

بعید میدونم ولی تلاشمو میکنم

مرسی بابت راهنمایی هات لطف کردی نازنینم🙏🌹