2777
2789

خدا شوهرمو لعنت کنه همراه با خانوادش

یه شیر خشک نمیخره میگه ضرر داره

منم شیرم خوب نمیشه مگه روری که استراحت زیاد و خواب کافی داشته باشم تو آرامش باشم و کلی غذا و.... خورده باشم

که اون شرایط فقط وقتی مادرم پیشمه واسم فراهمه و شیر کافی دارم

الان تا میگم شیر ندارم دعوا که چرا غذا نمیخوری

خب چی بخورم کوفت و زهرمار بخورم

وقت نمیکنم غذا بپزم هر سری میگم بزار بکم زیاد بپزم بمونه واسه وعده بعدی یا ... که شوهرم میشه هیولا همشو میخوره انداره یه بچه ۵ ساله میشه سهم من یا مادرش که دائم خونمونه کلی میکشه واسه اون

یا مثلا میگه ناهار نمیام خونه منم سهم خودم میپزم یهو میاد سهم منو میخوره گشنه میمونم

جز این مورد میوه گاهی خوب میخره اما گاهی دو کیلو سیب میندازه جلوم که والا دو کیلو سیب شیر نمیکنه

ولس مامانم موز و گلابی و خرمالو انواع میوه هارو میداد بهم

بعد جز اون مثلا تو خونه میوه خوب داریم یا مثلا من پختم میوه واسه خودم که راحت تر بخورم همونو اکثر شوهرم میلونبونه

کشمش ومویز باشه رو هوا میزنه تو یک ساعت نیم کیلو کوفت میکنه که دیگه قید اونو زدم

آجیل ویزای دیگه فعلا سنگینه نمیتونم بخورم

خرما هم باشه همینطور نمیزاره بمونه

یا مثلا آبمیوه میگیرم دو لیوان میشم میدم بکیشد به اون میخوره بعدا الکی میگه ای وای میگفتی همینه من نمیخوردم

بعد خون به جیگرم میکنه تا چیزی بخره مجبوری با صرفه جویی استفاده میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه گرسنه باشه خوابش نمیبره مگه بی هوش بشه

شیرت خوبه حتی اگه کنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شوهرت انسانه واقعا ؟!!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عه عه ببخشید رک میگم خاک تو سرش که شعورش در این حده شوهر خواهر منم شکمو هست و از بابتش شرمنده میشیم اما در این حد بی درک نیست لااقل سهم خواهرمو نمیخوره یه دور محکم باهاش دعوا کن بگو از بیرون غذا بخر یا وقتی گرسنه شدی و سهمتو خوردی نون پنیر بخور

چقد،نادانه

خشکبارو قایم کن وقتی نیست بخور

غذام همش نزارتواقبمه،که تموم شه،ظرف دربسته براخودت جداکن،بزار نبودن بخور

بگومادرت شیرخشک بخره

فقط شبابده بچه بخوره

طفلی،گشنه نمونه یاخودت بخر،،،شوهرتولکن،درک نداره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،