2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینا زیاده همه جا هست یکی هم من دارم🤣🤣🤣

والا ما ک میخندیم ولی اون خود خوری داغونمونمیکنه ن ی تو جیبی ن ی توجه تازه الویت خانواده شکاک سخته واقعا

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
والا ما ک میخندیم ولی اون خود خوری داغونمونمیکنه ن ی تو جیبی ن ی توجه تازه الویت خانواده شکاک سخته و ...

واقعا خیلی بده

من با خانواده شوهرم یه جا زندگی میکنم

۸ ماه اول زندگی مستاجر بودیم و مستقل یعنی خدا میدونه که بهشت بود خوشبخت ترین بودم از وقتی اومدم اینجا دهنم صاف شد روز خوش ندیدم از شوهرم و خانواده اش

خانمه چه دعوای به پا کردهاون فقط خندیدهخانمه هرچی از دهش درامده گفته طفلی شوهره

خب چرا باید وقتی بچه داداشش گریه اینو در میارع بخنده بزاش مهم نباشع چن ساله منتشو میکشم الان دیگه جواب دادم

شاید حداقل شما از خانوادشون دورین زیاد اذیت نمیکنن

نه بابا تو یه ساختمانیم

دهنم صاف شده بحثمون میشه صدا میره بالا باباش میاد میگه طلاقش بده مهرش ميندازم جلوش بار ها تو دعوا اومدن وسط یا وضع بد تر کردن یا باعث شدن شوهرم از خونه بیرونشون کنه برگرده تو روشون ولی آدم نمیشن الان ۱۰ روزه مادرشوهرم رفته پیش دخترش شوهرش ور دل منه شام و ناهار

نه بابا تو یه ساختمانیم دهنم صاف شده بحثمون میشه صدا میره بالا باباش میاد میگه طلاقش بده مهرش مينداز ...

ای بابا وضع تو بد تر از منه برا منم تیکه و فش میدن ولی دیگه نمیگن طلاق بده کجایین خانوادش واقعا چرا نفهمیدیم قبل ازدواج خانواده هاشون مشکل دارت

خب چرا باید وقتی بچه داداشش گریه اینو در میارع بخنده بزاش مهم نباشع چن ساله منتشو میکشم الان دیگه جو ...

خوب کردی

بچه خواهرشوهرم همیشه میومد دخترمو اذیت میکرد یه بار دیدم شلوارشو کشیده پایین فیلم گرفتم گذاشتم برای شوهرم بعدم گفتم بچه خواهرت به من میگه چندش و حرفای زشت میزنه دوست ندارم بیاد خواهرت جایی میخواد بره میذاره خودت وایسا نگه دار از اون موقع خداروشکر فعلا خبری نیست ازشون شوهرم بهش گفته بود دخترت این کارا رو کرده زنم خوشش نیومده

ای بابا وضع تو بد تر از منه برا منم تیکه و فش میدن ولی دیگه نمیگن طلاق بده کجایین خانوادش واقعا چرا ...

رو نمیکنن خب خواهر

روز اول جوری رفتار میکردند دختر عمه ام میگفت کاش یه برادرشوهر مجرد داشتی میشدم جاریم خیلی خانواده شوهرت خوبن

واقعا خیلی بده من با خانواده شوهرم یه جا زندگی میکنم ۸ ماه اول زندگی مستاجر بودیم و مستقل یعنی خدا م ...

ما تو ی کوچه ایمهمش دخالت دارن ی خریو میخایمبکنسمنظر اونا میپرسه من انگار هیچم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀