سونیدال مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 23 عنوان بچم اتانول خورده 224 بازدید | 22 پست سلام لطف کنید کمک کنید بچم اتانول خورده یک ونیم سالشه مطمئن نیستم که کلا چقدر خورده اگه بلعیده باشه یک جرعه بعید میدونم بیشتر باشه دیروز | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9364 اورژانس اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
insider عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1145 چیزی نیست که بچه بتونه زیاد بخوره. اما زنگ بزن ۱۱۵ بگو راهنمایی کنند
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 1012 بچه اینو نمیخوره بخاطر بو و مزه بدش شاید ریخته جایی دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 9364 همین الان چکار کنید؟1. اگر تازه خورده یا علائم داره → فوری اورژانس (۱۱۵)2. بچه رو وادار به استفراغ نکنید3. چیزی برای خنثیسازی (شیر، آبلیمو، ...) ندید4. اگر هوشیاره، به پهلو بخوابونید5. ظرف یا بطری الکل رو همراه خودتون ببرید بیمارستان اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
رایاحان عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 9492 خیلی مهمه، آروم باش ولی همین الان جدی بگیر.اگر بچهی ۱.۵ ساله اتانول خورده—even یک جرعه—این کارها رو انجام بده:الان فوری بهش چیزی نخورون (نه آب، نه شیر، نه وادار به استفراغ). دهانش رو چک کن؛ اگر مایع مونده فقط با دستمال پاک کن، قورت نده. خوابیده نذار؛ بیدار و تحت نظر باشه. علائم خطر (هر کدوم بود = اورژانس فوری ۱۱۵) خوابآلودگی غیرعادی یا بیحالی گیجی، تلوتلو خوردن استفراغ تنفس کند یا نامنظم تشنج سرد شدن بدن یا رنگپریدگی گریه ضعیف یا قطع واکنش حتی اگر علائم نداره چون سنش کمه و مقدار دقیق معلوم نیست، بهترین و امنترین کار تماس فوری با ۱۱۵ یا بردن به اورژانسه. بگو: . نکته مهم الکل در کودکان میتونه خیلی سریع باعث افت قند خون و خوابآلودگی خطرناک بشه، حتی با مقدار کم. اگر میتونی همین الان تماس بگیر. اگر خواستی، من اینجا میمونم و قدمبهقدم کنارت هستم تا وقتی کمک برسه. این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
khanoum_mohandes عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2497 بچه ۱.۵ساله اگه اتانول بخوره که داغون میشهاشتباه میکنید لابدزنگ بزنید اورژانس شاید اگه واقعا خورده باشه معدشو شستشو میدن امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
biiiiiiinam عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 2105 بچه اتانول خورده اون وقت شما داری تاپیک میزنی!!!!!!! کاربر مرد
zihciffvkjfdgkl عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 4791 خواهش میکنم بلندشوهمین الان ببرش بیمارستان یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂
سونیدال مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 23 عزیزمی دو ساعت پیش خورده و شوهرم راضی نمیشه ببرم دکتر میگه حالش خوبه لازم نیست ببری از استرس مردم