2777
2789
عنوان

بگید غذا چهارم چی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 34 پست

این همه اسراف تجمل گرایی چشم و هم چشمی چیه

اتفاقا ساده و اسون بگیر اونم دفعه بعدی اسون بگیره

بیشترم خوش میگذره راحتین

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه کلا ۶ نفر بودیم یک سوم غذا هم بیشتر خورده نشد

خب عادت بدید هم خودت هم بقیه رو که ساده باشید

ما هم دورهمی داریم از همون اول گفتیم ساده که هم همه راحت باشن و معذب نباشن و هم قطع نشه به خاطر گرونی یا دردسر این همه درست کردن غذا و هم از عهده همه بر بیاد و دعوت کنه

مثلاً کلن میریم عصرونه و سالاد ماکارونی میخوریم و کلی خوش میگذره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه عزیزم اصلا کم نیستتو هم اگه بچه نداشتی ده مدلم میتونستی درست کنیخود دلمه اندازه دوتا غذا زحمت دار ...

بخدا امروز از ده صبح تا پنج بعد از ظهر فقط سراپا بودم دلمه درست کیکردم دیروزم مواد کوبیده مرغو چرخ کردم فریز کردم وریروزم ژله پختم. الانم قورمه بار کردم تا صبح بپزه که فقط فردا برنجو بپزم

خب اولین باره ادم همیشه یادش میمونه. مثال اگه سری دوم بیان شاید ماکارانی یا فقط یه مدل غذا بپزم

نمیدونم والا .ما اولین بار هم باشه برا اینکه مهمونمون احساس راحتی کنه و دفه ی بعد ما رفتیم تو زحمت نیوفته همون دو غذا رو میزاریم.یه نوع مرغ و یه نوع خورشت،آش با سوپ با سالاد و خیارشور

بخدا امروز از ده صبح تا پنج بعد از ظهر فقط سراپا بودم دلمه درست کیکردم دیروزم مواد کوبیده مرغو چرخ ک ...

میدونم چقد سخته

آدم جون تو تنش نمیمونه

من واسه مهمونیام فقط یه مدل غذا درست میکنم همراه سالاد و ژله بازم کلی غر میزنم که آخرین بارم باشه مهمونی میدم

بخدا کلا خالی هم شدیم دیگه کارتمون صفر شد

سختش نکن بزار اونم یادبگیره🤦🏻♀️

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨