سنجد_فلفلی مدیر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 878 عنوان ی پسره ای خیلی از من خوشش اومد | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 39 پست کلی خواهش و التماس ک بیا باهم باشیم بعد ی تایمی وقتی فهمید برادرم عمل کرده دیگه پیام نداد 😐😂اینا دیگه کین ی تار موی برادرم فدای خودشو کل خاندانش قبلا هم یادمه یکی بود گفتم بابام کشاورز دیگه پیگیر نشد با اینکه پدر خودشم همین بود 😐🤭 من همیشه بیادت میمونم ... دیروز | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobi_na12 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1142 من داداشم از یه دختره خوشش میومدهرکسی میدیدش داداشمو میگفت این دخترو نگیریا باباش کچله😐ژنش منتقل میشهملت رد دادن بخدا😐😂 من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴
فقط_الله_کافیست عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 4609 وای ازدست شما چه دقیق 😁😆 یه لحظه اخه خوندم چرا باید تار موی برادرشو فدا کنه😂😂 ۱۴۰۴/۷/۲۵
سنجد_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 878 عمل داداشت چه ربطی داره تا اینو گفتم دیگه پیگیر نشد من همیشه بیادت میمونم ...
سنجد_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 878 نه اشتباه گفتی داداشرو فدای خاندانشون کردی ک اره خاک تو سرم حواسم نبود من همیشه بیادت میمونم ...
ariel89 عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 1306 عزیزدلم پسرا گوه زیاد میخورن. پسرای ایرانی زود خاله پسر میشن و سر یکی دو روز یهو میگن آه من کشته مرده تو ام. فقط یه سری خزعبلات بهت گفت. فراموشش کن کلا https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
fatimaandmorteza عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 5439 اره خاک تو سرم حواسم نبود ایراد ندار حالا 🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
atmahsahaar4 عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 342 یه لحظه اخه خوندم چرا باید تار موی برادرشو فدا کنه😂😂 🤣👌🏼
سنجد_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 878 شاید دلیلش چیز دیگه ای بود کشاورز زحمت کش ان نون حلال درمیارن،باید افتخار کنی ن اخه تازه داشتیم حرف میزدیم چیز خاصی نگفتم اون هی داشت تعریف میکرد ک ی پست از عمل داداشم بود پرسید و رفت دیگه من همیشه بیادت میمونم ...
سنجد_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 878 عزیزدلم پسرا گوه زیاد میخورن. پسرای ایرانی زود خاله پسر میشن و سر یکی دو روز یهو میگن آه من کشته مرد ... مهم نبود برام بلاکش کردم ولی حرکت جالبی نبود من همیشه بیادت میمونم ...
سنجد_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 878 من داداشم از یه دختره خوشش میومدهرکسی میدیدش داداشمو میگفت این دخترو نگیریا باباش کچله😐ژنش منتقل می ... ی مشت بی فرهنگ من همیشه بیادت میمونم ...
سنجد_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 878 وااا آخه عمل برادر چه ربطی به همسر آینده داره؟!!!!! 😂😂😂😂برا هیشکی بد نمیخام ولی امیدوارم یروزی کارما این حرکت پس بدن ولی ن با مریضی ایشالله چون درد کشیدیم برا دشمنمم مریضی نمیخام من همیشه بیادت میمونم ...
سنجد_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 878 حتما دلیل دیگه داشته واسه رفتنش تازه اول راه بودیم چیز خاصی نگفتیم اخه 🤭 من همیشه بیادت میمونم ...
سنجد_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 878 عمل داداشت چه ربطی به اون داره؟چرا نسیه حرف میزنید خو قشنگ کامل تعریف کن اومد پیام داد خانم محترم چقد زیبایی چقد قشنگی خواهش و التماس ک بیا باهم باشیم و ازینا داخل پستام ی پست راجب برادرم گذاشته بودم اومد پرسید گفتم اره عمل کرده دیگه پیام نداد من همیشه بیادت میمونم ...