2777
2789
عنوان

با خدا قهرم 💔

78 بازدید | 15 پست

تا دو روز پیش عبادتش میکردم باهاش حرف میزنم شکرش میکردم ولی دوروز پیش واسه دو تا چیز که تلاش کردم ولی بدجور منو به کرد ازش ناراحتم

از اینکه باهاش قهرم راضی نیستم ولی دلخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه از آغوش خدا کجا میخوای بری مگه جز خدا جایی هم هست که بشه بهش پناه برد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اخه از آغوش خدا کجا میخوای بری مگه جز خدا جایی هم هست که بشه بهش پناه برد

نه نیست

ولی اینکه تو این چند سال هیچ وقت صدام رو نشنید هیچ وقت کمکم نکرد با اینکه من خیلی امیدوار بودم خیلی تلاش میکردم ولی هربار با کله به زمین میخوردم

باهاش قهرم حوصله ندارم 😞

نه نیست ولی اینکه تو این چند سال هیچ وقت صدام رو نشنید هیچ وقت کمکم نکرد با اینکه من خیلی امیدوار بو ...

ببین من هر بار این شکلی میشم میرم دعای هفتم صحیفه سجادیه رو با صدای فانی گوش میدم گریه میکنم و میخونم اینقدر بعدش اروم میشم که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خدا هم باید کمک کنه آدما بدون خدا پشیزی ارزش ندارن

ببین عزیزم مردم جقدر دور شدن که حتی لیاقت حرف زدن با خدا ندارن همینکه این زمانه با خدا حرف میزنی بهش اعتقاد داری یعنی خدا تورو میبنیه و صدات میشنوه قرار نیس هرجی خواستیم با یه دعا در جا بهمون بده بسپر یه خودش همه چیو و بدون دوست داره

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

ببین من هر بار این شکلی میشم میرم دعای هفتم صحیفه سجادیه رو با صدای فانی گوش میدم گریه میکنم و میخون ...

اینجور آروم شدنا موقتیه

نمیخوام یه ساعت آروم بشم دلم میخواد مشکلم حل بشه

مثل بقیه ساده زندگی بکنم 🙃

اینجور آروم شدنا موقتیه نمیخوام یه ساعت آروم بشم دلم میخواد مشکلم حل بشه مثل بقیه ساده زندگی بکنم 🙃

ااونم حل میشه انشالله شاید باید زمان بخوره بهش

ببین عزیزم مردم جقدر دور شدن که حتی لیاقت حرف زدن با خدا ندارن همینکه این زمانه با خدا حرف میزنی ب ...

همش میگن صبوری کن خب به چه دردم میخوره که ده سال دیگه به آرزوم برسم؟

یا میگن خدا صلاح بنده هاش رو میخواد خب من الان تو صلاح و خوشبختی ام؟

همش میگن صبوری کن خب به چه دردم میخوره که ده سال دیگه به آرزوم برسم؟ یا میگن خدا صلاح بنده هاش رو می ...

ببین من خودم تو قعر بدبختی هستم ولی تنها دلخوشیمنخداس میشینم کلی باهاش حرفمیزنم دردل میکنم گاهی خسته میشم ولی ادمهایی مثل ما فقط تنها پناهشون خداست

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

ببین من خودم تو قعر بدبختی هستم ولی تنها دلخوشیمنخداس میشینم کلی باهاش حرفمیزنم دردل میکنم گاهی خست ...

منم تنها پناهم خدا بود میگفتم اگه یه بار حواست به من باشه تا آخر عمرم خوشبخت میشم ولی هیچ وقت نگام نکرد هیچ وقت دستم رو نگرفت

الان خیلی بی کسم