2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم . سلامت باشی     آخه یه پستی خوندم نوشته بودن مدیکور 5 بار بهشون مثبت کاذب د ...

منم سه تا بی بی چکم مثبت شد اما تا آز ندادم باورم نمیشد که باردارم. یه هفته قبل پریودی بی بی چکم مثبت شد روز بعدش رفتم آز دادم بتا صفر بود😐 روز پری آز دادم + شد . البته من ۲قلو داشتم زود نشون داد

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
مبارکت باشه گلم  مثبته دیگ سه تا مثبت شد واس من یکی زدم مثبت شد کلی ذوق کردم

ممنونم عزیزم   آخه دفعه پیش ده روز پشت سرهم منفی شد دیگه چشم ترسیده بود فکر میکردم اشتباه میکنم یا کاذبه. 

منم سه تا بی بی چکم مثبت شد اما تا آز ندادم باورم نمیشد که باردارم. یه هفته قبل پریودی بی بی چکم مثب ...

منم دو قلو خیلی دوست دارم. مبارکتون باشه .     منم تا نرم آزمایش بدم فکر کنم از ته قلبم باورم نمیشه. 

ممنونم عزیزم   آخه دفعه پیش ده روز پشت سرهم منفی شد دیگه چشم ترسیده بود فکر میکردم اشتباه میک ...

اگ منفی باشه خودش مشخصه و منفی میشه منم ماههای قبل انقد زدم منفی... ولی امروز زودی خطش امد 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
منم دو قلو خیلی دوست دارم. مبارکتون باشه .     منم تا نرم آزمایش بدم فکر کنم از ته قلب ...

ممنون عزیزم پس ان شاالله ۳قلو باردار باشی😄  

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم