2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ام میگفتی فراصتی ببخش که رابطه سیرک نیس منم دلقک نیستم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

راستش من با کلی ذوق باهاش حرف میزدم و فکر میکردم اون دوستم داره ولی انگار تظاهر میکردهانگار واقعا هم ...

حوصله سربر نیستی
فقط تایپ هم نبودید همین

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

نبش قبر نکن خاطراتتون رو،از اول که همه با هم کات نمیکنن،آشنا میشن اگه اوکی بودن ادامه میدن اگه نه تمومش میکنن!حرفای دوستشم جدی نگیر گاهی اطرافیان از آب گل آلود ماهی میگیرن،در کل همونطور که کنارت گذاشت؛کنارش بزار.و تمام!

نبش قبر نکن خاطراتتون رو،از اول که همه با هم کات نمیکنن،آشنا میشن اگه اوکی بودن ادامه میدن اگه نه تم ...

از اینکه همیشه کنار گذاشته میشم ناراحتم و به بغضی دارم

اینکه هیچ کس اهمیتی بهم نمیده این ناراحتم میکنه تا جدا شدنمون

از اینکه همیشه کنار گذاشته میشم ناراحتم و به بغضی دارماینکه هیچ کس اهمیتی بهم نمیده این ناراحتم میکن ...

نه باور کن اگه آدم هم سطح و مناسب خودت باشه کنار که گذاشته نمیشی هیچ،تازه از لحظه به لحظه کنار هم بودن حس خوب میگیری!به خودت زمان بده،از رفتن یکی ناراحت نشو،جا باز میشه برای بهترش!