2777
2789
عنوان

قطره آهن مرتب به بچتون میدین

324 بازدید | 13 پست

شماها قطره آهن ومولتی ویتامین مرتب به بچتون میدین؟ همین که بهداشت میده رو میدین؟ آهن دندوناش خراب نکرده؟ سیاه نشده؟ مدفوع بچه شما هم خیلی تیره میشه؟ بچه من درحدی مدفوعش تیره میشه که پاش هم بعد شستن باز ی لک سیاه داره چندبار باید باصابون بشورم تا پاک بشه.مولتی ویتامین هم که هروز بهش بدم اشتهاش اونقد زیاد میشه که هرچی میخوره سیرنمیشه همش میگه ممه ممه غذا میخوا د

خدایا به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق دخترم کردی  

من تا یه سال و سه ماه مرتب بهش میدادم البته مولتی ویتامین نبود چون وزنش خوب بود احتیاج به مولتی ویتامین نداش فقط قطره آهن با آ+د بود بدنشم عادت کرده بود این علائمی که تو داری میگی فک کنم اوایلش اینطوریه بهش بدی عادت میکنه سعی کن حتما یه سال اول رو بهش بدی من الان متاسفانه چند وقته یادم میره بچم الان یه سال و نیمشه دندوناشم از این مسواکای انگشتی گرفتم سیاه نمیشه

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واي من الآن چندماهه ندادم بهش،نميخوره هيچكدومو تا پونزده شونزده ماهگي يه خط درميون ميخورد ولي ديگه ا ...

منم بهش مرتب نمیدم میترسم کم خونه بچه آخه الان مهره نماز میخوره 

من تا یه سال و سه ماه مرتب بهش میدادم البته مولتی ویتامین نبود چون وزنش خوب بود احتیج به مولتی ویتلم ...

مسواک انگشتی چ جوری استفاده میکنی بچه من اصلا نمیذاره تو دهنش کنم

منم بهش مرتب نمیدم میترسم کم خونه بچه آخه الان مهره نماز میخوره 

پسر منم گاهی وقتا مهر میخوره ولی موقع آزمایش بردمش گفتن کم خون نیس البته من خودم تالاسمی مینور دارم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

تمام قطره ها چه آهن چه مولتی چه آد در هر سنی که لازمه به کودکتون بدین حتما.

اگر از نظر هزینه ها مشکل ندارین با مشورت دکترش از داروخانه ها ترجیحا خارجی یا مارک خوب ایرانی رو بخرین

آهن مدفوع رو سیاه میکنه ولی برای دندون بستگی به جنس دندون بچه ها داره با مسواک انگشتی بشورین بعدشم آب بدین بهش.

مولتی ها هم اشتها اور نیستن.

قطع قطره های موردنیاز کودک ضربه های جبران ناپذیری بهش میزنه.

وبرخلاف تصور اکثر مادرها از غذاها تامین نمیشن.

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆
مسواک انگشتی چ جوری استفاده میکنی بچه من اصلا نمیذاره تو دهنش کنم

از دارو خونه گرفتم وقتی قطره آهن بهش میدم اون مسواک رو خیس میکنم میکشم چون آب نمیخوره بعد قطره یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی قطره رو آخر حلقش بریزی به دندوناش نرسه

پسر منم گاهی وقتا مهر میخوره ولی موقع آزمایش بردمش گفتن کم خون نیس البته من خودم تالاسمی مینور دارم

کی ازش آزمایش گرفتی؟دختر من الان یازده داره پرمیکنه

کی ازش آزمایش گرفتی؟دختر من الان یازده داره پرمیکنه

یه بار موقع زایمان گرفتن ازش یه بارم 7 ماهگی شاید چون من خودم کم خون بودم بهداشت نوشته و من انجام دادم فک نکنم برای همه بچه ها بنویسن

بچه که نمیتونه بره مهر ورداره بخوره از جلو دستش بردارین.

اونقدر که برای رنگ دندونش حساسین برای سلامتیش حساس باشین.

هم لبخند زد سریع مسواک رو دندونش بکشین.

لازم نیست مثه بزرگسالها کل دندونارو بزنین

تمام قطره ها چه آهن چه مولتی چه آد در هر سنی که لازمه به کودکتون بدین حتما. اگر از نظر هزینه ها مشک ...

ولی بچه من واقعا با مولتی اشتهاش دوبرابر میشه....خودمم تو بارداری مولتی که میخوردم دیگه باید از سرسفره بلندم میکردن

بچه که نمیتونه بره مهر ورداره بخوره از جلو دستش بردارین. اونقدر که برای رنگ دندونش حساسین برای سلام ...

از دستش که میگیرم وقای باباش نماز میخونه برمیداره با لذت میخوره میترسم کم خونه که اینجوری خاک دوست داره

از دستش که میگیرم وقای باباش نماز میخونه برمیداره با لذت میخوره میترسم کم خونه که اینجوری خاک دوست د ...

دور از چشمش بخونه.

به دکتر بگین یه آزمایش بده نگرانیتون رفع میشه.

علایم جسمی کم خونی رو دنبال کنین تو بچتون نه مهر خوردنو اینارو