2777
2789
عنوان

دکتر پوست عالی برای لک صورت

933 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

ممنون میشم اگر تجربه ای در خصوص درمان لکهای صورت داشتید با سایر دوستان به اشتراک بگذارید.

خواهش میکنم دقیقا بفرمایید لک پوستی شما از چه نوع لکی و ایا سطحی بوده یا عمیق؟

ضمنا بهترین دکتری رو که در تهران برای رفع لکه های پوستی میشناسید معرفی بفرمایید.

تزریق ژل و هایفوتراپی و لیزر مو در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک زيبايي ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گفته بودین دوستاتون گودی و چاله داشتن با میکرونیدلینگ خوب شده. میخواستم ببینم کامل خوب شده %؟ برگشت نداشته؟ دوم این ک تا چندوقت ماهی یک بار رفتن %؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
سلام شما میکرونیدلینگ انجام دادین؟

سلام عزیزم. وای چقدر دییییییر من دارم اینجا رو میبینم و جواب میدم. عزیزم انجام دادم اما چیزی نبود که بگم اثرش طولانی مدت بوده. انگار همون دوران اولیه که میری, پوست سرحال و روشن تر میشه و کمیییی ترمیم میشه اما واقعا سخته که ادم هرماااااااه بخواد بره. نمیشه اصلا اینقدر 😞خلاصه تا وقتی انجام میدی خوبه و بعد اینکه رهامیکنی باز برمیگرده. من فکر میکنم این مزوتراپی بهتره که مستقیما همه مواد رو به داخل پوست تزریق میکنن. راستش یک خانم دکتر بود که رو صورت دخترش پر بود ازجای ابله مرغون. اون صورت دخترش رو میکرونیدلینگ میکرد اماااااا مزوتراپی رو هم انجام میداد. اون موقع هنوز مزونیدلینگ روی کار نبود اما یادمه گفت این دوتا کار رو بااااهم روی صورت دخترش میکنه و راضی بود.  و میگفت صورت خودم رو هم مزوتراپی میکنم و مواد رو تزریق میکرد داخل پوستش.

سلام عزیزم. وای چقدر دییییییر من دارم اینجا رو میبینم و جواب میدم. عزیزم انجام دادم اما چیزی نبود که ...

عزیزم شما پیاسدین خوردین ؟ برا زانوتکن گلم تاپیک درمانیمو میدارم بخونش حتما برا زانوت 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

سلام عزیزم. وای چقدر دییییییر من دارم اینجا رو میبینم و جواب میدم. عزیزم انجام دادم اما چیزی نبود که ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9675041&slug=تاپیک-درمان-روماتیسم-سردی-بدن-صدا-دادن-مفضل-معده&postId=303856297

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

شما اون کپسول غضرف ساز و خریدین پیاسکلیدین بنظرتون موثر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید