2777
2789

بچه ها چند شب پیشا به شدت برادرشوهرم با رفتارش اعصاب منو خورد کرد شوهرمم هیچ موقع پشتم نیست تازه منم مقصر میدونه چهار سال همین جور میریزم تو خودم بخاطر شوهرم نمیتونم حرف بزنم و چون چیزی بگم جنگ میکنه و دعوا و وسیله میشکنه تو یه حیاطیم با مادر شوهرم هر دقیقه مهمون داره ما هم باید بریم بعد من میرم داخل انگار نه انگار من اومدم چه زن چه مرد بلند نمیشن دست بدن و رفتارشون بی ادبانه هست همیشه این دفعه برادرشوهرم خونه مادرشوهرم بود شوهرم گفت برو سلام بده بریم بیرون خلاصه من رفتم داخل کونشونو رو به من کردن دیدم هی سلام میدم انگار نه انگار انگار پدرشون رو خوردم باز همون رفتار رو دارن خلاصه رفتم به شوهرم میگم میگه تو مقصری برادرم با زنش اومده حیاط فرش بشوره نرفتی سلام بدی و کمک کنی 😐خلاصه من چه حالی شدم اومدم تو ماشین گریه گریه بعد رسیدیم خونه نشستم مغزم انگار قفل کرد خیره شده بودم یه جا هیچ کس رو نمیشناختم گوشام و چشمام قفل شده بود دهنم قفل شده بود نه چیزی میدیدم نه میشنیدم آب دادن بهم میزدن تو صورتم اصلا حالم برنمی گشت زنگ زدن برادرم اومد میگفت نگاه میکردی یه جا باهات حرف میزدیم به ما میخندیدی آنقدر ترسیده بودم میگفت فکر کردیم دیگه مغزت درست نمیشه این چه حالی بود به من دست داده بود چرا اینجوری شده بودم از اون شب خیلی ترسیدم مثل دیونه ها شده بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانیک اینجوری نیست

پانیک مثل جون دادنه خیلی خیلی سخته😩😩😩😩

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
چهار سال عزیزم زندگی قبلمم مشکل داشت اینا ماشالا خیلی اذیت میکنن مثل دیونه ها شده بودم

خب طبیعیه

اگر حریف هم بودی بازم یه جور دیگه اذیت میشدی مث من که حریفم همشونو یه تنه اما پیر شدم چهرم مث افسرده هاس

تنها راهش رفتن از اون خونه و قطع ارتباطه منم سه ساله قطع ارتباط کردم البته خودش میره پیش خونوادش من دیگه صنمی ندارم باهاشون خیلی تاثیر داشت

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)