2777
2789

دو روز قبل پریود قرص اورژانسی واسه چیته؟

قرص اورژانسی واسه اینه که جلوگیری کنه از تخمک گذاری

تخمک گذاری هم روز ۱۵ سیکلت اتفاق میوفته یعنی حدودا یک هفته بعد از تموم شدن پریود

و دو سه روز بعد تقریبا امکان بارداری کم و کمتر میشه

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس دارم نمیدونم

منم قبلا همین بودم ولی چد ماه خودمو کنترل کردم نخوردم الان انگار دستمه چند روز اخر ماه هیچ جلوگیری ای نمیکنیم.

اصلا استرس نداشته باشه قرص اورژانسیم بخوری فکر نکنم برای این ماهت تغییری ایجاد کنه چون پریودیت نزدیکه ولی ماه بعد از خجالتت در میاره

ارزو های بزرگ ، 

یعنی الان دوروز بعد پریود شم دگ احتمال بارداری وجود نداره

نه عزیزم نداره بهشم اصلا فک نکن استرس پریودیتو بهم نریزه

زنداداش من چند ماه بود میگف ما از یه هفته به پریودیم اصلا جلوگیری نداریم چون نزدیک پریودیه اصلا اسپرم نمیگیره و همینجوریم شد چون بعدنا ک میخواستن واسه بچه اقدام کنن تایم تخمک گذاری اولین اقدامشون گرف

نه عزیزم نداره بهشم اصلا فک نکن استرس پریودیتو بهم نریزهزنداداش من چند ماه بود میگف ما از یه هفته به ...

برا منم دوروز مونده فقط ولی استرس گرفتم اخه تازه یماهه عروسی کردیم بچه نمخوام

یعنی عوارض داره؟

هورمونیه دیگه ، هورموناتو بهم میریزه تایم ریود و تخمک گذاریت یا میزان خونریزیت بهم میریزه

زیاد خوردنشم ریسک عفونتو بالاتر میبره

میگن بیشتر از ۲ بار در سال خورده نشه

ولی هیچوقت راجب عوارض پنهانش نگفتن.

ارزو های بزرگ ،