2777
2789
حالا ان شالا که خوب شی واسه ریفلاکس من امپرازول جواب داد فقط

ممنون انشاا... چون دیگه نمیکشم

اصلا الکی زنده ام . دعام کنید لطفا

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول باید رژیم غذایی و یه سری روتین ها رو مراعات کنی

غذاهای مایع بیشتر بخور. آبمیوه یا آب معمولی هرروز مصرف کن. هرچی آب بدنت کمتر باشه رفلاکس شدیدتره

بعد از غذا حتما در حد یک ربع کارهای ایستادنی انجام بده یا حتی قدم بزن . به معده تحرک میدی تا زودتر غذا رو هضم کنه و از اسیدها استفاده کنه

برای من بشخصه شربت آدی ژل خیلی خوبه بعد از غذا

ترشیجات بشدت مضره هروقت میخوری بعدش نان یا یه چیز خنثی بخور . و اگر ترشی دوس داری میتونی بعد از غذا یا حالا خوراکی های دیگه بخوری اما تنهایی مصرف نکن. در کل مواد خوراکی هر چی طعمشون غلیظتر باشن معده بیشتر اسید تولید میکنه پس ادویه جات و طعم های دیگه رو سعی کن در حد کم مصرف کنی

کافیه روتین داشته باشی اونوقت دیگه رفلاکس یادت میره

عزیزم اول باید رژیم غذایی و یه سری روتین ها رو مراعات کنی غذاهای مایع بیشتر بخور. آبمیوه یا آب معمول ...

نمیدونم ... ممنون

کاش درست میشد .خسته شدم دیگه و نمبکشم

حالا ببینم چطوره . میشه رعایت کنم . اصلا بلدم یا نه

دعا کنید اگه خوب نشدم. زودتر برم چون نمیتونم حل کنم اینو . خدا صدای منو که نمیشنوه ولی از شما شاید بشنوه

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم