rey_hon مدیر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 5959 عنوان صبحانه با زرافه ها رو کی دیده | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست بچها ته داستان چیشد؟ من برعکس همه خیلی خوشم اومد ازش یه فیلم مرموز بود ولی واقعا نفهمیدم تهش چیشد همه مرده بودن؟؟؟ دیروز | 23:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0دخترقجری0 عضویت: 1404/09/24 تعداد پست: 83 جدی؟ آخه مثلاً آخر فیلم که داداش عروس اومد تو موتورخونه دنبالشون واقعی بود یا توهم؟ واقعی بود دیگ کسی نمرد همه مواد زدن توهم گرفتنمیخایت توهم جمعیو ب تصویر بکشه و اینکه ی راه اشتباه میتونست توهما رو واقعی کنه
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 989 تهش همه به فنا رفتن دیگه میخواست بگه آقا نکشین این که بدتر گفت بکشین 😂 اخرشو بیخیال همون وسطاش که خیلی شیک و مجلسی میکشیدن ادم هوس میکنهفیلم خارجی نمیبینی ؟ من فیلمای خارجی رو انقد دیدم که خسته شدم فکر کنم هرچی فیلم ساختن دیدم دخترشیرازی
rey_hon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 5959 این که بدتر گفت بکشین 😂 اخرشو بیخیال همون وسطاش که خیلی شیک و مجلسی میکشیدن ادم هوس میکنهفیلم خارجی ... اوو جدیییینه من وقت ندارم فیلم ببینم یا سرکارم یا دانشگاه😭😭چنتا فیلم خوب معرفی کن
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 989 اوو جدیییینه من وقت ندارم فیلم ببینم یا سرکارم یا دانشگاه😭😭چنتا فیلم خوب معرفی کن نمیدونم به چه ژانری علاقه داری ؟ چجوری بلاشه بگو تا بگم دخترشیرازی
rey_hon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 5959 واقعی بود دیگ کسی نمرد همه مواد زدن توهم گرفتنمیخایت توهم جمعیو ب تصویر بکشه و اینکه ی راه اشتباه می ... اهاااا
rey_hon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 5959 نمیدونم به چه ژانری علاقه داری ؟ چجوری بلاشه بگو تا بگم ژانر درام یا اکشن