2777
2789
عنوان

کیا بارداری خوابشون کم شده

552 بازدید | 12 پست

سلام من از اول بارداری خوابم بیشتر بود تا ماه هشت ولی از هفته 31به اینور خوابم کم شده شبا فقط 6ساعت میخوابم همونه دیگه کل روزم نمیخوابم اگه بخوام بخوابم خوابم میبره بعد از ظهر روزایی که فعالیتم زیاد باشه بنظرتون بده نمیدونم چرا آخراش قاطی کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من هی دلم میخاد بخوابم انگار مستم😉والا سر دخترم اصلا خوابم نمیومد ۶ صبح بلند میشدم.ولی الان هم ...

منم اوایل اینطوری بودم قشنگ بگیر بخواب که مثل من آخراش خوابت کم بشه حسرت میخوری تا دلت میخواد بخواب خیلی حال میداد منم اوایل اینطوری بودم 

من اومدم ببینم کی خوابش کمه بگم خوشبحالت

منکه درتمام مراحل زندگی خوابم زیادبود

استارترجان چون ماه آخری خوابتوتنظیم کن ،همون ساعتایی ک دوس داری بچه بعدبدنیااومدن بخوابه،بخواب.خواب بچه باهات تنظیم میشه

ووای من تا صبح سحر بیدار میموندم و روزا میخوابیدم مخصوصا ماهای آخر بچم به دنیا اومد شباهمش بیدار بود روزا خواب نمیتونستم روزا باش بخوابم تا چهل روزگیش داغون شد واسه خواب گریه میکردم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من اومدم ببینم کی خوابش کمه بگم خوشبحالت     منکه درتمام مراحل زندگی خوابم زیادبود &n ...

شبو میخوابم ولی صبح ساعت 7بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره پسرمو شوهرمم سحر خیز نیستن نمیدونم چرا خوابم نمیاد دیشبم مهمون داشتم کلی خسته شدم ساعت 3خوابیدم الان باز بیدارم تنها راهش اینه دستشویی نرم که نمیشه 

شبو میخوابم ولی صبح ساعت 7بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره پسرمو شوهرمم سحر خیز نیستن نمیدونم چرا خوابم ...

شیش ساعت خوابیدن خوبه ک . من ساعت چهار میخوابم پنج گاهی تا نه . گاهی فقط پنج تا هفتو نیم!