2777
2789
عنوان

بیاید بگید چرا

66 بازدید | 11 پست

تا الان چند نفر شده که فالوشون کردم ولی اونا منو فالو نکردن مثلا طرف همکلاسیمه یا ترم بالایی و ... بعد میبینم همون شخص همه بچه هارو هرکس فالوش کرده فالو کرده ، منم نه بدی بهشون کردم نه مشکلی باهم داریم ولی فکرمو مشغول کرده که چرا اینطوری میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا مهم نیستی😂که دقیقا همین رفتار نشون دهنده اینه مهم هستی😂

خب آخه آدم حرصش میگیره ، نمیدونه باید چه واکنشی نشون بده ، یکی شون که خیلی پر ادعا بود رو آنفالو کردم ولی بقیه رو تقریبا هر روز میبینم سلام و احوال پرسی میکنیم خب آخه یکی نیست بگه دردت چیه چی رو میخوای ثابت کنی😂

دخترن همشون آره میشناسن، اسم و فامیلمم کامل نوشتم

عزیزم دلیل چی اخهببین

وقتی ادم ی مار نیشش میزنه میفته دنبال ماره بگه چرا منو نیش زدی ؟!

ول کن بره فالو نمیکنن انفالوشون کن واضحا اگه بخوان بک میدن ندادن ینی نخواستن حالا ب هر دلیلی ما ک تو سر ادما نیستیم بدونیم تو مغزشون چی میگذره

برو سمت کسایی ک اونام فالوت میکنن ول کن بره ذهنتو درگیر نکن 🩷

عزیزم دلیل چی اخهببین وقتی ادم ی مار نیشش میزنه میفته دنبال ماره بگه چرا منو نیش زدی ؟! ول کن بره فا ...

متوجهم ،منم انقدر کار روی سرم ریخته که اهمیت نمیدم ولی خب یهو میرم تو اینستا چشمم میخوره یادم میوفته

من مشکلم این رفتارای متضادشونه ، اینکه وقتی حرف میزنم باهاشون عزیزم و قربونت برم و اینا بعد یهو اینطوری