2777
2789

من اعتقادی به بهشت و جهنم و کارما ندارم واز این قضیه غمگینم چون وقتی تازه ازدواج کرده بودم و خام بودم خیلیا بهم ظلم کردن حتی پاپوش دوختن وای میدونم هیچوقت حساب پس نمیدن الانم زندگی خوبی دارن هعی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا اینقد مطمئنی که جواب پس دادن ندارن؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

نترس با همین تناسخ دهن مون سرویس میشه

تو زندگی بعدی ادم دیگه ای متولد میشی با کارماهای کل زندگیات

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

والا ما مادرشوهرمون شبانه رو نفرین کردیم برعکس یکی دیگه که آدم خوبی هست سرطان گرفته من نمیخواستم مادرشوهرم سرطان بگیره ولی فقط گفتم لال بشه ولی نشد دعا ها قاطی شده

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

به ظلم هایی. که بهت شده به این دید نگاه کن که قرار بوده درسی بگیری و خودتو ارتقا بدی ،منم به هیچی اعتقاد ندارم ولی از وقتی این طرز فکر تو خودم ایجاد کردم که هر چیزی که برام پیش اومده برای تغییر و ارتقای وجودم بوده حسم بهتره

نترس با همین تناسخ دهن مون سرویس میشه تو زندگی بعدی ادم دیگه ای متولد میشی با کارماهای کل زندگیات

از این میترسم دوباره همین زندگی الانو دوباره زندگی کنم چون من قبل از ازدواجم اسم شوهرمو به جای دوستام صدا میکردم یعنی انگار جلو جلو شوهرم مشخص شده بود امیدوارم مردم به اگاهی برسن تولید مثل نکنن