من اعتقادی به بهشت و جهنم و کارما ندارم واز این قضیه غمگینم چون وقتی تازه ازدواج کرده بودم و خام بودم خیلیا بهم ظلم کردن حتی پاپوش دوختن وای میدونم هیچوقت حساب پس نمیدن الانم زندگی خوبی دارن هعی
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474
والا ما مادرشوهرمون شبانه رو نفرین کردیم برعکس یکی دیگه که آدم خوبی هست سرطان گرفته من نمیخواستم مادرشوهرم سرطان بگیره ولی فقط گفتم لال بشه ولی نشد دعا ها قاطی شده
کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
من هر کار خوب و بدی که کردم همین دنیا کارماش و پس دادم به همون شکل هم😅 به نظرم همه پس میدن شاید در لحظه نباشه ولی بالاخره یه جایی از زندگی شون پسش میدن
به ظلم هایی. که بهت شده به این دید نگاه کن که قرار بوده درسی بگیری و خودتو ارتقا بدی ،منم به هیچی اعتقاد ندارم ولی از وقتی این طرز فکر تو خودم ایجاد کردم که هر چیزی که برام پیش اومده برای تغییر و ارتقای وجودم بوده حسم بهتره
نترس با همین تناسخ دهن مون سرویس میشه تو زندگی بعدی ادم دیگه ای متولد میشی با کارماهای کل زندگیات
از این میترسم دوباره همین زندگی الانو دوباره زندگی کنم چون من قبل از ازدواجم اسم شوهرمو به جای دوستام صدا میکردم یعنی انگار جلو جلو شوهرم مشخص شده بود امیدوارم مردم به اگاهی برسن تولید مثل نکنن