عزيزم مشكلت چيه نسبت به مشكل فرق ميكنه كه بشه برگشت يانه
مشکله خاصی نداریم ولی خوب شوهرم ادمه بازیه انقدر سره این مساله دعوا کردیم تصمیم به طلاق گرفتیم و پیشنهاد از جانب من بود اول ایشون قبول نکرد طلاقرو حالا من میگم نگیریم گیرم کم میکنم ایشونم میگه خستم میخوام تموم منم الان داغونم حس میکنم جدیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش پس در حده حرفه بهش بگو الان كه بايد جدا بشيم بريم پيش مشاوره دختر موب اينم بادت باشه جدي ...
اره ولی شوهرم محکم پایه حرفشه اگه طلاق بشه چیه الان پنج روزم هس قهریم ما تو دوران عقدیم متاسفانه از طلاق زیاد بحث شده ولی الان که جدی شده متوجه ی علاقه ی زیادم شدم به نظرتون چه کاری درسته
اره ولی شوهرم محکم پایه حرفشه اگه طلاق بشه چیه الان پنج روزم هس قهریم ما تو دوران عقدیم متاسفانه از ...
نه با خودش منطقي حرف بزن مشكلتون رو حل كنيد من مشكل شمارو نفهميدم چيه ! خودت بهش زنگ بزن بگو بيا منطقي حرف بزنيم مطمين باش غرورت نميشكنه ادم بايد براي زندگشتلاش كنه
نه با خودش منطقي حرف بزن مشكلتون رو حل كنيد من مشكل شمارو نفهميدم چيه ! خودت بهش زنگ بزن بگو ب ...
بهش گفتم که منم اشتباه داشتم و از این مدل حرفا بعد اخه دورانه عقدمونم هس یکم طولانی شده من عصبی شدم هی گیر میدم ولی واقعا دوسش دارم ولی نشون ندادم دوست داشتنمو قلبم درد میکنه به نظرم اصرار بیش از حدم شاید درس نباشه
ببين نامزدي به دورانيه كه اسم طلاقو اصلا نبايد بياري چون خونه ها جداس مشكل ساز ميشه عزيزم الانم اگه اين مشكلت به نظرت قابل حله و تو ميتوني هضم كني باهاش حرف بزن