2777
2789
بچمو خانوادم نمیخوان

نرو پیش خانوادت

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقاااااا طلاق به خاطر آرامش روان همون بچه 🤝🏻به عنوان بچه ای که مامانش باید طلاق میگرفت ولی موند ...

خیلی باهات موافق بودم دختر

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

نمیدونم واقعا وقتی شرایط جدایی نیست واینکه همیشه تکرار شده انقدددددر با خودت تکرار کنیدازش نفرت داشته باشی

توخونه جوری زندگی کنی انگار واقعا وجود نداره اصلااااااا وجود نداره یکی این راه

یکی هم باهاش خرف بزنی بهش محبت کنی نمییدونم یکاری کنی بهت وابسته بشه دوباره عاشقت بشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

نمیدونم صبر ایوب میخواد منم فقط صبرمیکنم ولی سعی میکنم زیاد فکرنکنم اگه همسرت بزاره کلاسی چیزی بری خیلی خوبه اصلا فکرت دیگه درگیر نمیشه راحت تر میشه ادامه داد.

هر چند اشتباهه و باعث گستاخی و ادامه دار شدن رفتار طرف میشه ولی چون خودتون میخوایید میگم

(محکم کردن روحی و روانی جسمی خودتون.

سرگرم خودتون مثل بچه و ورزش و باشگاه و امور دیگه.

مدیریت کردن از جهت اینکه خدای نکرده بیماری ازش نگیرید.

پیش روانشناس رفتن

داشتن دوست خوب و یه همدم واقعی کنار خودتون داشتن)