2777
2789

چرا آنقدر اذیتم میکنه به خدا ۲۷ سالمه نه آرایش خقذدارم بزنم نه لباس بپوشم نه بیرون برم همش تو خونه ام همش میگه هیچ جا حق نداری بری تو خرابی کلی فوش ناموسی ای مادرم هم حمایتش میکنه. دیروز رفتم کتابخونه ساعت ۱ تا ۶ امروز و دیشب کلی باهام دعوا کردن تو خرابی تو ج.ن.ده ای همش هم بهم میگن تو خرابی تو همکاره ای دروغ گویی. خسته شدم اصلا نمیکشم دیگه تو این خونه. والا داغون شدم دخترا همه بی حجاب ول میگردن. هم شاغلم هم درس خونده ام کسی آدم حسابم نمیکنه فقط توهین و تحقیر و تهدید و کتک. به خدا ۱۰ ساله پارک نرفتم. به خدا از بس تو خونه موندم روانی شدم شغلم معلمی هست همش تعطیل فقط ۳ روز در هفته خواستگار هم ندارم. داشته باشم هم ردشون میکنه. به خدا تو عمرم حتی با مردی تلفنی حرف نزدم. به کدامین گناه من دارم اینجور میشم غیر انسانی هست این کار. باشگاه و آرایشگاه هم اصلا انگار اسیرم

مشکل اینه یاغی نیستی

همچین خانواده ای باید براشون پاچه پاره و سلیطه باشی

کوتاه نیا تهش دوبار سه بار کتک بزنن خسته میشن سلیطه باش

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.