2777
2789
عنوان

چت های خودشو پاک کرده

77 بازدید | 7 پست

دوستان با یک خواستگاری سه جلسه صحبت کردم. جلسه سوم پریشب گفت نظرتون در مورد مشاوره چیه و امیدوارم باز هم را ببینیم. امروز دیدم چتها را یک طرفه پاک کرده یعنی چتهای خودش برای من نیست دیگه. تا الان هم صحبتی نکرده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بچه خواهر شیطون داره گوشیش دست اونه اینطور که خواستگارم خودش میگفت

شاید اون پاک کرده

بنظرم پیام بفرست« چت هارو پاک کردید؟»

و متتظر بمون ببین چه جوابی میده. اگرم انلاین شدو باز جواب نداد دیگه هیچی نفرست . هیچیه هیچی

ولی احتمالا همون بچه پاک کرده

ممکنه اگه بچه پاک کرده باشه اون بنده خدا هم به اشتباه فکر کنن شما جوابتون منفی بوده دایرکت و پاک کردید

شاید اون پاک کردهبنظرم پیام بفرست« چت هارو پاک کردید؟»و متتظر بمون ببین چه جوابی میده. اگرم انلاین ش ...

پرسیدم ازشون. گفتن یه بار ایتا را حذف کردم و باز نصب کردم شاید پاک شده. گفتم نه نصب کنید میمونه. گفت از بچه خواهرم سوال میکنم احتمالا اون پاک کرده. گفتم نه اصلا مهم نیست. اشکالی نداره. من فکر کردم کسی رفته سر گوشی من. برای همین از شما سوال کردم. گفت خواهش میکنم